Keystone logo
IPB University

IPB University

IPB University

Introduksjon

IPB University er en institusjon for høyere utdanning som produserer innovasjoner med nasjonalt og internasjonalt anerkjent kvalitet. I ti år på rad (2008-2018) har IPB mest innovasjon sammenlignet med andre universiteter i Indonesia, basert på vurdering fra Business Innovation Center - Ministry of Research, Technology and Higher Education of Indonesia in Indonesias Most Prospective Innovation (39,71% ).

Suksessen til IPB med alle sine prestasjoner kan ikke skilles fra lederrollen til de tidligere IPB-rektorene. Historien om IPBs ledelse fra tid til annen som følger:

Prof. Dr. Syarif Thayeb (styreleder for IPB-presidiet 1963)

Prof. Dr. AJ Darman (styreleder for IPB-presidiet 1963)

Professor Dr. Tb. Bachtiar Rifai (IPB-rektor 1964 - 1965)

Prof. Dr. Sajogyo (IPB-rektor 1965 - 1966)

Prof. Dr. JH Hutasoit (styreleder for IPB-presidiet 1966)

Professor Dr. Toyib Hadiwidjaja (IPB-rektor 1966 - 1971)

Professor Dr. AM Satari (IPB-rektor 1971 - 1978)

Professor Dr. Andi Hakim Nasution (IPB-rektor 1978 - 1987)

Professor Dr. Sitanala Arsjad (IPB-rektor 1987 - 1996)

Prof. Dr. Soleh Solahuddin (IPB Rector 1996 - 1998)

Professor Dr. RHM Aman Wirakartakusumah (IPB-rektor 1998 - 2002)

Professor Dr. Ahmad Ansori Mattjik (IPB-rektor 2002 - 2007)

Professor Dr. Herry Suhardiyanto (IPB-rektor 2008 - 2012)

Professor Dr. Herry Suhardiyanto (IPB-rektor 2012 - 2017)

Dr. Arif Satria (IPB-rektor 2017 - 2022)

Gjennom å ha tagline "Inspiring Innovation with Integrity", rektor for IPB oppfordrer for tiden til å skape ulike innovasjoner og funn som kommer samfunnet til gode. IPB ønsker også å bli et campus som føder unge gründere som oppmuntrer til nasjonal uavhengighet i fremtiden.

Brooke Cagle / Unsplash

130437_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Syn

Visjonen til IPB University for perioden 2019-2023 er: Å bli et forskningsbasert universitet og ledende innen innovasjon for nasjonal uavhengighet mot et teknososialt gründeruniversitet som utmerker seg på globalt nivå innen landbruk, marine, tropiske biovitenskap.

Mision

Oppdraget til IPB University for perioden 2019-2023 er:

 1. Organisering av høyere utdanning ved å styrke forskningsbasen til universitetet for å produsere overlegne teknososiopreneur-akademikere, har en edel karakter basert på tro og fromhet til Gud, høy nasjonalisme, faglig kompetanse, tusenårs myke ferdigheter, ledelse, globalt innsiktsfull og bli en trendsetter av innovasjon og endring.
 2. Banebrytende overlegen og ledende forskning innen transformativ vitenskap og teknologi for å skape kvalitet i bærekraftig liv og innovasjon for folks økonomi og nasjonal industri.
 3. Utforsk de siste vitenskapene innen landbruk, hav og tropisk biovitenskap for å bestemme trender for nåværende vitenskap på nasjonalt og globalt nivå.
 4. Forbedre proaktive tjenester som bidrar og løser samfunnsproblemer og forbedrer roller IPB University i å bestemme retning av nasjonal politikk.
 5. Styrking av statsuniversitetsledelsessystemet som er i stand til å lede utviklingen av moderne styringssystemer for høyere utdanning i 4.0-tiden.

Målene med IPB University for perioden 2019 - 2023 er:

 1. Produser overlegne teknososiopreneureksamener som har en edel karakter basert på tro og fromhet til Gud den allmektige, har høy nasjonalisme, faglig kompetanse, tusenårs myke ferdigheter, lederens sjel, globale utsikter og blir en trendsetter av innovasjon og endring.
 2. Produser transformativ vitenskap, teknologi og kunst for å skape kvaliteten på bærekraftig liv og konkrete innovasjoner for folks økonomi og nasjonal industri.
 3. Gjør IPB University en determinant av de nyeste vitenskapene innen landbruk, marine og tropiske biovitenskap på nasjonalt og globalt nivå.
 4. Å gjøre IPB University til et universitet som proaktivt løser samfunnsproblemer og er med på å bestemme den nasjonale politiske retningen.
 5. Gjør IPB University til en pioner i utviklingen av et moderne styringssystem for høyere utdanning.

IPB-identitet

IPB grunnla 1. september 1963 som en form for visjonær tenkning fra ledere av nasjonen og de som bryr seg om jordbrukets høyere utdanning, så denne store nasjonen har et universitet i verdensklasse som har kompetanse innen landbruk, biovitenskap og forskjellige relaterte felt. Denne saken hadde til hensikt å styrke matsikkerheten, bioenergi, jobbskaping, utryddelse av fattigdom og bevare miljøet. Fødselen av IPB 1. september 1963 basert på vedtaket fra minister for høyere utdanning og vitenskaper nr. 91/1963 som senere ble autorisert av den første presidenten i Indonesia med vedtak nr. 279/1965

slagord

Inspirerende innovasjon med integritet i jordbruk, hav og biovitenskap for bærekraftig verden

Studentlivet

Kunst

IPB University har deltatt aktivt i å bevare kunsten og kulturen i Indonesia. Universitetet har en studentaktivitetsenhet (UKM) for studenter som deler felles interesser i kunst, for eksempel Lingkung Seni Sunda (Lises) UKM, Gentra Kahneman, Music Agriculture X-pression (Max !!) UKM, og IPB Student Choir (PSM) ) Agriaswara. I tillegg er det også andre aktiviteter relatert til kunst og kultur som studenter kan bli med på IPB University . En av dem er Gebyar Nusantara.

Sport

"Mens Sana i Corpore Sano", i en sunn kropp er det en sterk sjel. Å leve i en fullsatt verden med forelesninger gjør at ikke IPB University glemmer å trene. I tillegg til tilgjengeligheten av forskjellige idrettsanlegg som administreres av Sports and Arts Unit, lever sportsaktiviteter blant studenter også på grunn av tilstedeværelsen av flere studentaktivitetsenheter (UKM) på idrettsområdet.

Studentfellesskap

Å være involvert i campusorganisasjoner indirekte vil bygge en ånd av ledelse og profesjonalitet blant studentene. Studentene kan utvikle lederpotensial og profesjonalitet gjennom ulike campusorganisasjoner, inkludert studentens hovedstyre (BEM), studentrepresentantskapet (DPM), studentaktivitetsenheten (UKM), studentforeningen (Himpro) og fellesskapet.

Felt studie

Høgskolelivet er nært knyttet til feltpraksis i samsvar med det vitenskapelige feltet som blir forfulgt. Practicum er ment som et middel til å utdype materialet slik at studentene bedre kan forstå praksisen i det virkelige liv hver dag.

Sovesal

IPB University krever at førsteårsstudenter bor i campus sovesaler. Denne forskriften er motivert av forskjellige opprinnelsesregioner for IPB University . Med et bredt etnisk og kulturelt mangfold kan IPB University sies som en miniatyr av Indonesia. Dette kulturelle mangfoldet ble deretter forvaltet av IPB University gjennom sosialteknikk i form av obligatorisk sovesal for nye studenter.

Steder

 • Dramaga

  Kampus IPB Dramaga, Bogor, , Dramaga

 • Bogor

  IPB Campus Baranangsiang Jl Padjajaran Bogor, , Bogor

  • Bogor

   Jl. Burangrang No.6, RT.03/RW.03, Babakan, Kecamatan Bogor Tengah, Kota Bogor, Jawa Barat 16128, , Bogor

   • Bogor

    School of Business IPB Gedung SB-IPB Kampus IPB Gunung Gede, Jl. Raya Pajajaran, RT.03/RW.06, , Bogor

    • Bogor

     Gedung SB-IPB Kampus IPB Gunung Gede, Jl. Raya Pajajaran, RT.03/RW.06, , Bogor

     Spørsmål