Keystone logo
Castelo Branco University of Applied Sciences

Castelo Branco University of Applied Sciences

Castelo Branco University of Applied Sciences

Introduksjon

Den Castelo Branco Polytechnic Institute (IPCB) er en offentlig institusjon for høyere utdanning, der kultur er preget av det rike mangfoldet og unike i hver hånd en av de seks skolene som er Jordbruk, Applied Arts, utdanning, ledelse, helse og teknologi.

Kursene undervist ved IPCB kombinere sterk praktisk og teknisk trening med teoretiske rammeverk på høyeste vitenskapelige nivå, forberede kompetente fagfolk. Den IPCB skoler har fasiliteter av høy kvalitet og utstyr og gode sports- og kulturtilbud. Undervisningspersonalet viser seg å være av høy vitenskapelig, teknisk og pedagogisk kompetanse.

Utviklingen av IPCB, er basert på søyler klart identifisert i sitt behov for høye nivåer av kvalitet og det blir internasjonalt anerkjent. I tillegg til å vedta standarder for European Association for Quality Assurance for Higher Education (ENQA) og anbefalingene fra European University Association (EUA), har Castelo Branco Polytechnic Institute sitt kvalitetsstyringssystem sertifisert i henhold til ISO 9001: 2008. Til tross for de oppnådde resultater, er det viktig at disse nivåer av etterspørsel er styrket og synlig i institusjonens oppdrag, fordi det er den eneste måten å sikre at IPCB utfordringer og tester hver enkelt av oss og hele fagmiljøet samlet: forelesere, studenter, ikke-pedagogisk personale og eksterne midler.

Tilgjengeligheten av et bredt spekter av studiemuligheter, sterke bånd til næringslivet, utdanning, sosiale og kulturelle verdener, til vårt nære samarbeid med arbeidslivet, overføring av kunnskap og teknologi og strategi for internasjonalisering, garanterer våre kandidater et omfattende trening gjennom oppkjøp og utvikling av vitenskapelige og tekniske, språklige, relasjonelle og kulturelle ferdigheter, og dermed forberede dem til å svare kompetitivt til kravene til et grenseløst arbeidsmarked, men også gi dem med krav til å skape og utvikle seg selv, ved å oppmuntre til kreativitet og entreprenørskap . Bestemmelsen av livslang læring programmer også gi rom for de som allerede er høyere utdanning innehavere eller som allerede er i arbeidsmarkedet, nødvendig tilpasning til nye utfordringer og nye krav.

Vi vet omfanget av utfordringene og vi er fullt klar over hvilken rolle og ansvar IPCB i landets fremtid og utvikling av regionen. Men vi antar at dette tilstand og engasjement til å lede dette prosjektet serverer kunnskap og folket.

Velkommen til Castelo Branco Polytechnic Institute!

Steder

  • Castelo Branco

    Av. Pedro Álvares Cabral, 12

    Spørsmål