
BSc in
Lavere / høyere grad i biologisk engineering og mat
Castelo Branco University of Applied Sciences

Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Castelo Branco, Portugal
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Stipend
Introduksjon
Mål
Studentene skal kjenne i dybden maten, for å administrere transformasjonen av råvarer, rettet mot optimalisering teknologier for å bevare deres ernæringsmessige og sensoriske verdi, tar hensyn til alle aspekter av kvalitet, miljø og mattrygghet.
Skal være i stand til å utføre karakterisering og kontroll av biologiske parametre og fysikalsk-kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske mat.
Endelig en tekniker med dannelse av biologisk Engineering og mat skal være i stand til å bruke kunnskapen til å samle inn, velge, analysere og tolke relevant informasjon for å rettferdiggjøre løsninger på arbeidsplassen din.
Karriere
- Business - bioteknologiske produkter - matvarer med hovedsak fysiske eller fysisk-kjemiske prosesser - matvarer kjøtt prosessering, fisk og fiskeprodukter - Farmasøytisk industri - vannbehandlingsanlegg, renseanlegg og avfallsanlegg solid - Laboratorier - Consulting Business - vitenskapelige forsyninger markedsføring selskaper og teknologi - FoU-aktiviteter - landbruksprodukter markedsføring selskaper eller produkter for landbruket - Public Administration - Kvalitetskontroll av mat - Teknisk tilsyn - Disclosure og informasjon - undervisningsaktiviteter på ulike nivåer, fra videregående skole gjennom utdanning eller yrkesrettet spor til høyere utdanning