
Bachelor in
Matvitenskap Ishikawa Prefectural University

Stipend
Introduksjon
Temaet for matvitenskap er det daglige elementet "mat". Næringsmiddelindustrien tiltrekker seg i økende grad oppmerksomhet for mattrygghet og andre spørsmål, så målet vårt er å pleie enkeltpersoner som kan være aktive i denne bransjen.
For dette formålet, ved bruk av de nyeste teknologiene som bioteknologi, utvikles det innen matbehandling, lagring og distribusjonsteknologi. Videre får studentene forståelse for matens sikkerhet og funksjonalitet og engasjerer seg i læring og forskning knyttet til vedlikehold og markedsføring av helse gjennom mat og på systemer som leverer trygg og rikelig mat.
For å få kunnskap og lære om teknologiene knyttet til 'mat', som involverer ulike aspekter som produksjon, prosessering og distribusjonsteknologi og metoder fra molekylært nivå, samt ernærings- og hygieneproblemer, er studentene involvert i forelesninger og eksperimenter, i tillegg til opplæring ved produksjonsanlegg og matrelaterte selskaper.