Keystone logo
ITM Paris

ITM Paris

ITM Paris

Introduksjon

I mer enn 30 år har ITM Paris vært referansemakeupskolen for kino-, audiovisuelle, mote-, underholdnings-, reklame- og skjønnhetsfagfolk.

Undervisningen er tverrfaglig. Den integrerer områder relatert til sminke som frisør, styling, hårstykker osv. Dette gjør det mulig for studentene å forstå yrkene som de vil bli pålagt å samarbeide med, forstå begrensningene og kravene, og vurdere i sitt eget arbeid.

Undervisning i engelsk, spesielt sminkeindustriens ordforråd, letter studentenes integrering i flerkulturelle team under internasjonale filmproduksjoner eller moteshow.

Seminarer for manuslesing og analyse lar studentene utvikle sin evne til å forutse og forberede seg på en skyting.

Målet vårt er å formidle vår dyrebare sminkeopplevelse. Dette er grunnen til at spesialiserte makeup-leksjoner blir gitt av høyttalere hvis hovedaktivitet er å praktisere en profesjonell makeup-artist.

Mer enn tretti profesjonelle foredragsholdere griper inn hvert år. Sammen med teknikkene hjelper de mennesker med å oppdage og øve, de vitner om hvilke kvaliteter som er nødvendige for å gjøre denne jobben godt.

Flere synspunkter og metoder garanterer anskaffelse av studentenes store tilpasningsevne til mangfoldet i produksjonsteamene. De er og er de siste nyhetene i yrket. ITM Paris teamet holder seg jevnlig oppdatert med innovasjoner, spesielt teknologiske, som påvirker den profesjonelle makeup-sektoren og tilpasser undervisningen deretter.

Steder

  • Paris

    9, rue des Arènes 75005 Paris, 75005, Paris

    Spørsmål