Keystone logo
IU International University of Applied Sciences

IU International University of Applied Sciences

IU International University of Applied Sciences

Introduksjon

Hva gjør IU annerledes?

Med over 100 000 studenter fra mer enn 153 land , er IU International University of Applied Sciences Tysklands største universitet. De tilbyr statsakkrediterte bachelor-, master- og MBA-studier av topp kvalitet undervist på engelsk – med en helt ny tilnærming.

IU on-campus-programmer i Berlin og Bad Honnef gir en strukturert, men fleksibel studieerfaring slik at du kan balansere studier, arbeid og privatliv i Tyskland. Med en timeplan som blander personlig veiledning og online selvstudier, kan du fordype deg i et fremmed land mens du bygger ditt sosiale og profesjonelle nettverk.

På hvert av IU campus i Berlin og Bad Honnef vil du være en del av et virkelig levende og internasjonalt samfunn. De moderne campusfasilitetene, støttende læringsmiljøet og morsomme campusaktiviteter lar deg fullt ut oppleve studentlivet i Tyskland mens du jobber hardt for å nå målene dine.

På dager utenfor campus kan du også skreddersy læringen din takket være IU fullt integrerte digitale plattform og innovative læringsverktøy som inkluderer AI-teknologi som ChatGPT og Syntea . Etter å ha fullført studiene vil du også være kvalifisert for et 18-måneders etterstudievisum for å starte en karriere i Tyskland.

Finn ut mer om IU .

Lykkes globalt med IU

Med IU kan du åpne dører til karrieremuligheter over hele verden . Deres statsakkrediterte programmer vil utstyre deg med bransjerelevant kunnskap og etterspurte ferdigheter slik at du kan skille deg ut på det globale arbeidsmarkedet. Å studere ved IU gir deg også tilgang til deres eksklusive online karrieretjenester og arrangementer og kobler deg til deres globale nettverk av akademiske partnere slik at du kan studere i USA, Canada eller Australia.

Hvorfor IU ?

 • Blandet læring: Delta på veiledninger på campus kun 2-3 ganger i uken.
 • Fleksibel: Studer på nett etter din egen timeplan resten av uken.
 • Utforsk alternativer for arbeid og studier i Tyskland: opptil 20 timer per uke mens du studerer
 • Karriereorientert: IU tilbyr spesialiserte gradsprogrammer i felt med høy etterspørsel.
 • Kurs: kombinere teori og praktisk anvendelse gjennom virkelige case-studier.
 • Kickstart karrieren din i Tyskland: etter endt utdanning med et 18-måneders etterstudievisum.
 • Alle programmer er akkreditert: i henhold til tyske og EU-standarder innen utdanning.
 • IU grader er internasjonalt anerkjent og kan konverteres til utenlandske ekvivalenter for arbeid eller videre studier.
 • Anerkjent av WES Canada & US og medlem av Association of Indian Universities (A IU ).

IU oppdrag

Det som driver IU , er det som driver deg: IU designer programmene sine for å være så fleksible og innovative som mulig – uten å ofre kvaliteten. De leverer spesialkompetanse og nyskapende læremateriell, samt fokuserer på utmerkede studenttjenester og profesjonell rådgivning. IU programmer leverer fagspesifikk kunnskap og myke ferdigheter med en fremtidsrettet tilnærming og digitale verktøy for å forberede kandidater til det internasjonale næringslivet.

Campus funksjoner

Bor i Tyskland

Tyskland regnes som en av de beste studiedestinasjonene i verden og i hjertet av Europa. En leder innen innovasjon, virksomhet og ingeniørfag, karrieremuligheter med en tysk grad er mangfoldige og vidtrekkende. Tyskland er også innbydende for internasjonale fagfolk og tilbyr et 18-måneders arbeidsvisum etter studiet til studenter som gjennomfører sitt siste semester i Tyskland.

IU campus

På IU kan du velge mellom to moderne campus i Berlin og Bad Honnef, hver utstyrt med toppmoderne fasiliteter, læringsrom og biblioteker. Opplev den pulserende Berlin-scenen eller slå deg ned i det vennlige miljøet i Bad Honnef, hvor overnatting på campus er tilgjengelig. Bli med i klubber og samfunn, slapp av i sosiale områder, og omfavn det støttende internasjonale samfunnet gjennom hele utdanningsreisen din.

Støtte til studenter

Når du jobber mot målene dine ved IU , vil du finne et sterkt støttesystem med nyttige studierådgivere, karrierekontoreksperter og kunnskapsrike veiledere. Disse vennlige fagpersonene guider deg gjennom din akademiske reise, fra valg av kurs til å finne praksisplasser og jobbmuligheter.

Studie-livsbalanse

På IU vil du nyte en sunn balanse mellom studie og liv gjennom en blandet læringsmodell på campus som kombinerer klasser i små grupper og online selvstudium. Denne fleksible tilnærmingen lar deg effektivt administrere studier, arbeid og privatliv, samtidig som du engasjerer deg i et mangfoldig internasjonalt samfunn og forfølger arbeids-studiemuligheter, for eksempel deltidsjobber eller praksisplasser, og beriker dermed din generelle studieerfaring i utlandet.

  Gratis webinar og spørsmål og svar

  Nettseminar: Studer online med IU 15:00–15:45 (CEST)

  Visumkrav

  • Studenter med statsborgerskap i et EU-medlemsland som planlegger å delta på forelesninger på campus under en del (eller hele) studiet, trenger ikke oppholdstillatelse for å reise inn i Tyskland.
  • Studenter uten statsborgerskap i EU-medlemsland, som planlegger å delta på forelesninger på campus under en del (eller hele) av studiene, må få en gyldig oppholdstillatelse for å kunne studere i Tyskland.

  * Dette gjelder kun for studenter som ønsker å delta på ett semester eller flere på campus i Tyskland. Studenter som planlegger å utføre alle sine studier online via IU virtuelle campus, trenger ikke å få oppholdstillatelse – uavhengig av statsborgerskap.

  Hvis du har spørsmål angående søknadsprosessen for oppholdstillatelse, vennligst ta kontakt med IU studierådgivningsteam.

  Stipend og finansiering

  Endre fremtiden din med IU – søk og spar opptil 25 %!

  IU leter alltid etter nye måter å hjelpe deg med å kombinere høykvalitets og tilgjengelig utdanning, uansett omstendigheter.

  Bli med på en av campusene deres i Bad Honnef eller i Berlin og nyt IU unike tilnærming som lar deg finne en balanse mellom dine akademiske sysler, arbeidsforpliktelser, sosiale interaksjoner og utforskningen av et nytt kontinent mens du jobber mot dine fremtidige mål.

  Søk i dag og du vil ha sjansen til å få opptil 25% rabatt på studiene på campus!

  Rangeringer

  Akkrediteringer, rangeringer og medlemskap

  Akkreditering

  IU International University of Applied Sciences har mottatt systemakkreditering fra EQAR, FIBAA, German Accreditation Council og German Council of Science and Humanities. Dette betyr at deres kurs, fakultet og undervisningsmateriell oppfyller de strenge standardene som er satt i henhold til europeiske akademiske retningslinjer, og de kan nå akkreditere sine egne programmer.

  Priser og rangeringer

  IU er det første tyske universitetet som fikk 99/100 på QS Stars Report, men de toppet også 6 av 25 kategorier i Tysklands største universitetsrangering av CHE. Nylig rangerte IU online MBA-programmer som nummer 26 i Europa i den prestisjetunge QS Online MBA-rangeringen, en imponerende prestasjon og anerkjennelse på den internasjonale scenen.

  Medlemskap

  IU er medlem av Business Graduate's Association, Online Learning Consortium, AASCB og UNESCOs Global Education Coalition. Disse medlemskapene gir dem forbindelser til andre institusjoner, bedrifter og frivillige organisasjoner, i tillegg til toppnivåstudier og utviklingskurs for livslang læring. Ved å utnytte banebrytende teknologi, hjelper IU studenter i nød med å fortsette sin utdanning og forfølge livslang læring

  Siden april 2023 har IU vært medlem av Association of Indian Universities (A IU ), den største universitetsforeningen i verden med utenlandske universiteter som assosiert medlem. IU er også det eneste europeiske medlemmet av Association of African Universities (AAU), et nettverk av over 420 universiteter og forskningssentre fra hele det afrikanske kontinentet

  Global anerkjennelse og akademiske partnere

  Global anerkjennelse

  Ettersom IU er anerkjent av WES Canada og USA, kan gradene deres konverteres til poeng i henhold til lokale akademiske standarder i Canadian Immigration Point System og American Immigration Assessment Scheme.

  Akademiske partnere

  Gjennom partnerskap med akademiske institusjoner fra hele verden, tilbyr IU en rimeligere måte for studenter å studere og bo i utlandet. IU Study Abroad Alliance lar studenter starte en grad online ved IU og fullføre den ved et partneruniversitet i USA, Canada, Australia eller Europa, hvor karrieremuligheter er rikelig

  Studentuttalelser

  Steder

  • Bad Honnef

   Mülheimer Str. 38, 53604, Bad Honnef

   • Berlin

    Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

    • Berlin

     Berlin, Tyskland

     Spørsmål