Keystone logo
Indiana University Kokomo

Indiana University Kokomo

Indiana University Kokomo

Introduksjon

Internasjonale studenter kan tjene en prestisjefylt IU grad - for ca $ 18 000 i året

Indiana University Kokomo er svært rimelig og tilbyr også stipender for internasjonale studenter! Studenter kan kvalifisere for stipend på $ 5000 per år og hovedfagsstudenter kan kvalifisere for $ 4000 per år!

Ved Indiana University Kokomo vil du tjene en av de mektigste grader i landet-en som kommer med en-til-en støtte og instruksjon fra inspirert, dyktig og dedikert fakultet. Hvert år vi heve bar. Vi legger til hovedfag og programmer som arbeider for å veilede våre studenter til de mest lovende arbeidsplasser og næringer i fremtiden, som helsetjenester, gjestfrihet, informatikk og medie for å nevne noen.

IU Kokomo har noe for alle! Du vil tjene en IU-grad ved vår campus på rundt 4000 elever, med små klasserom størrelser av rundt 20 - 25 studenter! Du vil få forberedelse, ferdigheter og praktisk erfaring som sette deg opp for en levetid på suksess-og har massevis av moro i prosessen.

campus Livet

Latter. Midnight Madness. Cosmic Bowling. Out-dørs filmer. Levende musikk. Øve koreansk i Korea. 1000-vann ballong kampen. Planlegging delstaten historisk bevaring konferanser. University Theatre. Komikere i kantina. Prærieharer spill med venner. Heier på vår egen Indy 500 Princess. Eventyrlyst. Lese en god bok på plenen. Timer i state-of-the-art St. Joseph Hospital Clinical simuleringssenteret. Undervisning neste generasjon den neste bølgen av ferdigheter. Ekte prat med dine beste venner. Ledende eksperimenter på Science Rocks Summer Camp. Alvorlig Cougar Crazie Country. Bondens marked for de beste cookies rundt. Student undervisning i Irland. Nesten Naked Mile! Zip linje gjennom campus. Biology feltarbeid turer. Egenutført sport. Presenterer på internasjonale konferanser. #myIUK

Bringe verden til Indiana

Ved Indiana University Kokomo, kan du gjøre utenlandske studier del av den vanlige faglige programmet, uansett stor. Internasjonale reiser er en av de mest effektive tingene du kan ha til å utvide din kulturelle bevissthet, og forberede seg til å jobbe i vår stadig mer globalt samfunn. Universitetsområdet tilbyr et bredt utvalg av reise / studie destinasjoner, deriblant Sør-Korea, Guatemala, Tyskland, Nederland, Frankrike, England, Italia og Polen.

Sports på IU Kokomo

Vi tar våre sports svært alvorlig på IU Kokomo-og vi er stolte av å være hjemme til våre fantastiske idrettsutøvere. Hva er mer imponerende, skjønt, er at de er å vinne i klasserommet, også. Våre idrettsutøvere takle akademikere med samme dedikasjon de gir sine idretter.

Det siste året har vi hedret 18 KIAC Scholar Idrettsutøvere ved IU Kokomo

7 Varsity team Menns Basketball, Cross Country, og Golf Kvinner Basketball, langrenn, volleyball, og Golf 21.500 kvadratfot med trening plass

Den Cole Fitness Center har 21.500 kvadratfot med trening plass pluss ubegrenset gruppe klasser, nesten ubegrenset kondisjonstrening, en innendørs bane, splitter nye garderober, og top-notch vekter og treningsapparater.

En arv av Strength

11474

Antallet levende nyutdannede i IE Kokomo alumni nettverk som i 2014. Når du blir en IU Kokomo Cougar du er en del av et alumninettverk som spenner over bransjer, yrker, bakgrunner og kulturer. IE alums tar stor stolthet i å veilede, ledende, og ansette sine egne.

604897 og vokser

Antallet levende nyutdannede i IE alumni-nettverket. Uteksaminert fra IU Kokomo gir deg inngang til en av verdens mektigste og største levende legater.

Forberedelse for en levetid på suksess

Det første skrittet til landing drømmejobben - å utmerke seg i et internship.

Topp arbeidsgivere ønsker å se bevist suksess, vilje til å jobbe hardt, og en tørst etter å lære nye ferdigheter. IU Kokomo praktikanter bistå hosting selskaper med spesielle prosjekter og gi arbeidsgiver mulighet til å få nye ideer og informasjon fra et friskt sett med øynene.

Det er din sjanse til å vise hvor verdifull du er, men også din sjanse til å finne ut hva du ønsker fra en jobb ved å teste ut den kulturen, arbeidsflyt, og samlede personlighet av selskapet.

Partner med oss ​​for å gjøre det skje.

Den IU Kokomo Karriere og tilgjengelighetsSenter fungerer som din personlige trener, trener, og cheerleader, guiding din internship og jobbsøking. De hjelper deg med å perfeksjonere din CV og gi deg råd om alt fra intervju ferdigheter og etikette å mestre virksomheten påkledning og navigere lønnsforhandlinger.

1069 - Antallet one-on-one avtaler vår karriere og tilgjengelighetssenteret hadde med studenter i 2014. 164 praktikanter plassert i 2014. Opptil 24% fra 2013.

Et fellesskap der du hører hjemme

Steder

  • Kokomo

    2300 S. Washington Street, Kokomo, IN 46902-9003, , Kokomo

Spørsmål