Keystone logo
IUMW - International University of Malaya-Wales

IUMW - International University of Malaya-Wales

IUMW - International University of Malaya-Wales

Introduksjon

"Et unikt partnerskap, en unik mulighet"

Det største samarbeidet er endelig i Kuala Lumpur. International University of Malaya-Wales ( IUMW ) er et gjensidig partnerskap mellom University of Malaya og University of Wales, Storbritannia.

IUMW er det første universitetet i Sørøst-Asia for å bli akseptert som medlem av Storbritannias høyskoleakademi (HEA), en anerkjent britisk institusjon for læring og undervisning i høyere utdanning.

IUMW tilbyr en rekke bachelor- og postkursuskurs til både lokale og internasjonale studenter, og IUMW begge universiteters fremragende prestasjon, sammen med vårt eget akademi. Vi ønsker å være et omfattende forskningsorientert universitet, anerkjent for sin innovative undervisning og læring, forskning, sosiale tjenester og utdanningsledelse.

Syn

Vår visjon er å være en eksemplarisk og innovativ internasjonal høyere utdanningsinstitusjon som er kjent for sine kandidater som er relevante for de globale kravene og skaper verdier for den åpne og samarbeidsverdenen for næringsliv, handel, vitenskap og teknologi.

Oppdrag

Hjertet i vårt oppdrag er å etablere og opprettholde en internasjonal høyere utdanningsinstitusjon hvis særpregede merkevaren illustrerer førsteklasses kvalitet i undervisning, læring, forskning og innovasjon. Våre nyutdannede er våre merkevareambassadører som vil være drivkraften til både lokale og globale markedsplasser.

Kjerneverdier

  • I vår innsats for å realisere vår visjon og oppdrag, veileder disse kjerneverdiene oss:
  • Vedta bærekraftig utvikling som et sentralt organiseringsprinsipp for sine aktiviteter
  • Å være nyskapende og initiativrike
  • Å være relevant for å forbli i forkant
  • Å være ærlig og troverdig i forhold til interessenter
  • Leverer kvalitet og fortreffelighet med stolthet
  • Respektere andre for å inspirere dem til å levere sitt beste

Steder

  • Kuala Lumpur

    International University of Malaya-Wales, Administration Wing, 1st Floor, Block A City Campus, Jalan Tun Ismail , 50480 , Kuala Lumpur

Spørsmål