Keystone logo
IUMW - International University of Malaya-Wales Bachelor of Real Estate Management and Auction
IUMW - International University of Malaya-Wales

Bachelor of Real Estate Management and Auction

Kuala Lumpur, Malaysia

3 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

MYR 51 977 *

På universitetsområdet

* Malaysiske studenter total undervisning; 61 732 RM: Internasjonale studenter total undervisning

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Hos IUMW er hovedvirksomheten vår å gi deg kvalitets- og globalt relevant utdanning innen eiendom. Vår bachelor i eiendomsforvaltning og auksjon (Hons) (grad i eiendomsforvaltning og auksjon) forbereder deg med en grundig forståelse av eiendomsperspektivet.

IUMW" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/16/168920_743x228-02.jpg" alt="168920_743x228-02.jpg" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Eiendom er en av de viktigste sektorene som bidrar til den nasjonale økonomien i de fleste land. Eiendomsvirksomhet dekker ikke bare eiendomsmarkedet, men inkluderer eiendomsutvikling, eiendomsfinansiering og -investering, eiendomsrett, eiendomsforvaltning, forretnings- og eiendomsvurdering. Eiendom omfatter både materielle og immaterielle eiendeler som patentrettigheter, opphavsrettigheter, goodwill, royalty, ledig grunn, bolig, detaljhandel, kontor, landbruk og spesielle eiendommer. BREMA er et program for studenter med hovedfag i eiendom og auksjon. Studentene blir undervist i essensielle kunnskaper og ferdigheter innen virksomhet, eiendom og auksjon som tillater dem å praktisere som registrerte takstmenn, eiendomsmeglere, eiendomsforvaltere, eiendomsutviklere, eiendomsinvesteringskonsulenter og auksjonarius. Studentene skal oppnå faglige ferdigheter for å sikre etisk og juridisk praksis.

Dermed kan de registreres hos The Board of Valuers, Appraisers and Estate Agents Malaysia, og kan søke om lisenser til å praktisere som auksjonarius fra de respektive statlige myndigheter. Læreplanen er utformet i tråd med kravene til Board of Valuers, Appraisers and Estate Agents Malaysia (BoVAEA), The Royal Institution of Surveyors Malaysia (RISM) og The Royal Institution of Chartered Surveyors, United Kingdom (RICS). IUMW er grenseuniversitetet som tilbyr Bachelor of Real Estate Management & Auction. Dette er det eneste banebrytende programmet som tilbyr "Auksjon" som en merverdikomponent til eiendomsprogrammet.

168921_743x228-01.jpg

Læreplan

Opptak

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • BSc i eiendomsforvaltning
  • Kingston upon Thames, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • BCom Hons i eiendomsvurdering og forvaltning
  • Johannesburg, Sør-Afrika
 • Bachelor "Real Estate Business Manager" (GESAI)
  • Paris, Frankrike
  • Montreal, Canada
  • + 6 mer