Keystone logo
IUMW - International University of Malaya-Wales Bachelor of Science (Hons) i psykologi
IUMW - International University of Malaya-Wales

Bachelor of Science (Hons) i psykologi

Kuala Lumpur, Malaysia

3 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

MYR 60 800 *

På universitetsområdet

* Malaysiske studenter totale avgifter; 69 525 RM: Totale avgifter for internasjonale studenter

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

IUMW's Bachelor of Science (Hons) i psykologi er opptatt av den vitenskapelige utviklingen av kunnskap om menneskelig atferd og tankegang. Intensiv analyseopplæring og kritiske ferdigheter læres med det formål å produsere kandidater som er kompetente fra alle vinkler.

<img class = " inserted-image image-element img-responsive " title = " Historie <span translate= " no "> IUMW " src = "https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element /16/168920_743x228-02.jpg "alt =" 168920_743x228-02.jpg "data-json =" {"author":"","author_url":"","source":""} " />

Programmet vårt integrerer forskning og praktisk kompetanse for å produsere høyt utøvende profesjonelle utøvere som er klare til å ta roller i moderne helse- og samfunnsvitenskapelige praksiser. Nyutdannede vil ha kunnskap, ferdigheter, teknikker og etikk som er relevante i dagens arbeidsmiljø. Programmet produserer også studenter som er klar over de bærekraftige problemene som er relevante innen psykologi.

Med et bredt spekter av applikasjoner fra industri til handel, utdanning, helse og sosiale tjenester, kan vår bachelorgrad i psykologi tjene som grunnlag for en rekke forskjellige karrierer.

Læreplan

Karrieremuligheter

Opptak

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Bachelor i psykologi
    • Evansville, USA
  • Bachelor of Arts i psykologi - Kognitiv utviklingsspor
    • Greenville, USA
  • BA i psykologi
    • Warsaw, Polen