Keystone logo
Kansas State University Polytechnic Campus

Kansas State University Polytechnic Campus

Kansas State University Polytechnic Campus

Introduksjon

Opplev Wildcat Way

På Kansas State Universitys Polytechnic Campus blir vi overbevist om handling. Når du graver dypere enn teori og klasseromsundervisning, produserer du dyktige, fremtidsrettet ledere som er klare til å løse globale problemer. Du vil lære ved å gjøre, enten gjennom praktiske prosjekter, forskning, praksisplasser eller konkurranser.

Fakultetets medlemmer er mer enn deres eksamensbevis på veggen; De er eksperter på feltet, og de er lidenskapelige om å oversette deres know-how til neste generasjon av doers. Kansas State Polytechnic tilbyr en utdanning, men mer, en opplevelse. På Kansas State Polytechnic tror vi ikke bare på å gjøre verden til et bedre sted gjennom luftfart, engineering, teknologi og service - vi gjør det faktisk.

110082_Facilities_StudentLifeCenter.jpg

Vårt trekk til en polyteknisk campus strammer vårt løfte om å gi en liten campus atmosfære med et profesjonelt læringsmiljø bygget på teori, banebrytende forskning og industriapplikasjon. Som student vil du bringe begreper og teorier til liv ved å kombinere aktivt klasseromsundervisning og prosjektbasert arbeid. Kansas State Polytechnic gir en liten campus atmosfære med et profesjonelt læringsmiljø bygget på teori, forskning og industri søknad i klasserommet.

110081_Undergrad_General6.jpg

Familieverdier

K-Staters anser seg for familie, og at troen skinner gjennom bidrag som er så forskjellige som våre medlemmer. Forskere oppdager løsninger på problemer som kan redde et liv halvveis over hele verden, og studentene binder sammen på en lørdag morgen for samfunnstjeneste. Tusenvis av Wildcat-fans pakker ut våre stadioner som roper i harmoni, og vårt lederskap leder oss på måter som passer for et landskompetanseuniversitets forpliktelser.

Faktisk kan disse forpliktelsene bli vurdert som vår familieverdier, og de mange måtene vi oppnår er Wildcat Way. Vi inviterer deg til å komme med på turen fordi det alltid er plass til en i K-State-familien.

Hvem er vi og hva vi tilbyr:

Kansas State University er en undersøkelse, landstøtteinstitusjon, grunnlagt i 1863. K-State er blant de topp 75 offentlige universitetene i USA, på vei til å bli et topp 50 offentlig forskningsuniversitet innen 2025!

Studentene kan velge mellom 15 bachelorprogrammer og en profesjonell Master of Technology, noe som gjør universitetet til et like mangfoldig fellesskap av tradisjonelle og ikke-tradisjonelle studenter. Kansas State Polytechnic er stolt av å være en av fire universiteter i Kansas State University-systemet.

110083_Facilities_CollegeCenter.jpg

Steder

  • Salina

    Salina, USA

    Spørsmål