Keystone logo
Karelia University Of Applied Sciences

Karelia University Of Applied Sciences

Karelia University Of Applied Sciences

Introduksjon

Velkommen til Karelia University Of Applied Sciences

Veien til en stor fremtid er brolagt med kompetanse og kompetanse. Karelia University Of Applied Sciences (Karelia UAS) er stolte av å være en del av denne utviklingen ved å trene dyktige fagfolk. Karelia UAS er en tverrfaglig, vidt tilkoblet, internasjonal og innovativ organisasjon som tilbyr utdanning som fører til bachelor- og mastergrader. Karelia UAS opererer i syv studieretninger som tilbyr 22 programmer, hvorav fem er studier på masternivå. Studieområdene er helsevesen og samfunnsfag, næringsliv, ingeniørfag, skogbruk, media og gjestfrihetsledelse. Karelia UAS opererer på to campus i umiddelbar nærhet av Joensuu sentrum i det østligste Finland.

Karelia UAS er en betydelig og anerkjent aktør innen utdanning og spiller en nøkkelrolle i regional utvikling og forskning, utvikling og innovasjon (RDI). Karelia UAS opererer aktivt i ulike nasjonale og internasjonale nettverk. Internasjonale partnernettverk inkluderer mange asiatiske, afrikanske, europeiske og nord- og søramerikanske land. Kina er et av de viktigste partnerlandene der utdanningssamarbeidet utvikles aktivt og systemisk i samarbeid med partnerne.

Vi tilbyr gode forhold for internasjonalt orienterte studenter som strever med oss for å være fremtidens eksperter. I Karelia University Of Applied Sciences jobber alle studenter tett med lokale selskaper og med andre utdanningsinstitusjoner om spennende forsknings- og utviklingsprosjekter. Hver student bygger en solid forankring i sitt felt gjennom studiene. Læreplanen er tilpasset hver elevs egne preferanser og behov, og suppleres gjennom nær kontakt med potensielle arbeidsgivere. En grad fra Karelia University Of Applied Sciences grad vil gi de faglige ferdighetene som trengs for en givende fremtid.

Karelia University Of Applied Sciences","author_url":"","source":""}" />

141923_141849_karelia-image-students.jpg

Vår lyse verden

 • Studenter: 3867
 • Ansatte: 303
 • Tildelte grader: 742
 • Studenttilfredshet: 81%

Våre Bright Worlds internasjonale studenter

 • Internasjonale gradstudenter:
 • Utvekslingsstudenter / år: 150 utgående, 120 innkommende

Campusene i Karelia UAS

Campusene ved Karelia University of Applied Science opererer på to steder i Joensuu. Campusene er lærings- og utviklingsmiljøer på flere felt som muliggjør studiemuligheter på tvers av grensene for forskjellige studieprogrammer.

På Wärtsilä Campus International Business, Business Economics, Tourism, Forestry, and Engineering studenter jobber mot sin profesjonelle fremtid. På Tikkarinne Campus bygger studenter sykepleie, fysioterapi, sosialtjenester, sosial og helsevesen karriere. Tikkarinne ligger nær bysykehuset i Niinivaara.

Campusene ligger i nærheten av hverandre og lett tilgjengelig til fots eller på sykkel. På campusene våre vil du nyte et avslappet og varmt læringsmiljø og være en del av vårt støttende fellesskap. Du kan enkelt komme deg til campusene våre fra alle deler av byen med sykkel og buss.

Våre studiesteder er moderne; trådløs internettilgang samt gruppearbeid og databehandlingsfasiliteter gjør at du kan studere effektivt. Våre campusfasiliteter tilbyr allsidige steder for uavhengige studier. Også studentenes sikkerhet er vår prioritet: Sikkerhetssystemet fungerer døgnet rundt og er fleksibelt nok til at studentene kan jobbe på campus lokaler så sent som klokken 21 på kvelden.

Biblioteket ligger i Tikkarinne Campus med et datalaboratorium, et stille studie rom, skrivebord og gruppe arbeidsrom. Samlinger av biblioteket består av bøker, avhandlinger, aviser og tidsskrifter, både trykte og elektroniske. Bibliotekarene våre hjelper studenter med å søke og låne.

Campus-restaurantene gir deg varm og rimelig frokost, lunsj og snacks til lave studentpriser.

Studenthelsevesenet er alltid tilgjengelig for grunnleggende helseproblemer med moderne fasiliteter og helhjertet omsorg fra sykepleierne våre.

Du vil få parkeringstillatelse den første studiedagen fra campus vaktmester.

Steder

 • Joensuu

  Wärtsilä Campus, Karjalankatu 3, 80200, Joensuu

  • Joensuu

   Tikkarinne 9, 80200, Joensuu

   Spørsmål