Keystone logo
KdG University of Applied Sciences and Arts Internasjonalt entreprenørskap
KdG University of Applied Sciences and Arts

Internasjonalt entreprenørskap

Antwerp, Belgia

3 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 1 116 / per year *

På universitetsområdet

* ikke-EØS-borgere - €979,60 for EØS-borgere

Informasjonsmøter på nett

Introduksjon

  • Et kreativt, praktisk program for gryende gründere som ønsker å starte en forretningssatsing på internasjonale markeder
  • Finpusse forretningssansen din og mestre nøkkelprinsippene for internasjonal virksomhet mens du bygger en smidig, levedyktig bedrift
  • Få en 360°-visning av oppstartslivet med et 10-ukers internship i en bedrift i vekst
  • Omgi deg med ideer. Dra nytte av praksisbasert læring i Antwerpen – et innovativt oppstartsknutepunkt for likesinnede gründere
  • Dra på ekspertisen til det flamske byrået for innovasjon og entreprenørskap og vårt entreprenørsenter
  • Bli din egen sjef. Gjør konseptet ditt til en oppstartsbedrift i løpet av ditt siste års praksisopphold

Business Management vil ha et nytt navn fra studieåret 2021-2022, godkjent av den flamske regjeringen: International Business Management.

Hva inneholder dette kurset?

Litt over en tredjedel av graden din i International Business Management fokuserer på spesialiseringen din.

Start med det grunnleggende – regnskap, tverrkulturell kommunikasjon, økonomi, juss, markedsføring, logistikk og handel.

Oppdag nå hvor gründer du egentlig er når vi introduserer spesialiseringen din. Entreprenører gjenkjenner en god mulighet når de ser en, så grip sjansen til å starte en forretningsforetak med et team.

Et 10-ukers praksisopphold følger i år to. Nyt livet ved å jobbe for en ung start-up. Hvilken bedre forberedelse for din egen virksomhet? Dette er så nært som det kommer. Fokuser på oppstartsstrategi, forretningsledelse og den internasjonale forretningsscenen mens du øker ferdighetene dine.

Å være gründer er grunnfjellet i ditt siste år. Støtt en internasjonal oppstart med et praktisk prosjekt før du setter din egen virksomhet i gang. Du gjør det, støttet av en KdG -mentor og en gründer som du har rekruttert som coach.

For hvem?

Profilen din

Du ønsker å starte din egen bedrift. Du har drivkraften. Og mye av det. Du er kreativ, men du vet at det krever mer enn ideer for å lykkes. Det er her din teft for virksomhet kommer til syne. Du er alltid på utkikk etter hull i markedet, klar til å tette dem. Klar til å legge ned timene for markedsundersøkelser? Ja! Du er i det på lang sikt. Du går foran med et godt eksempel og har energi til å møte utfordringer og se av problemer. Belønningen ved å være din egen sjef er verdt det. Vi gleder oss til å møte deg.

Krav

  • Dette kurset undervises kun på engelsk. Gode engelskkunnskaper er nødvendig.
  • Du har et sertifikat for videregående utdanning som gir tilgang til et sammenlignbart høyere utdanningsprogram i landet det ble gitt.
  • Sterkt motiverte, fordomsfrie og målstyrte elever.
  • Programmet vårt krever nysgjerrighet, en sterk vilje til å bruke alle dine talenter, en vilje til å utforske, lære og prestere i et internasjonalt team.

Etter endt utdanning

Vi retter opplæringen mot at du skal oppgradere med en oppstartsbedrift. Vi forbereder deg på dette øyeblikket, slik at du kan vokse og opprettholde virksomheten din med selvtillit.

Eller kanskje du vil fortsette studiene? Da er også mastergrad innen bedriftsledelse et alternativ.

Opptak

Om skolen

Chat with students

Spørsmål