Keystone logo
Keiser University Flagship Campus

Keiser University Flagship Campus

Keiser University Flagship Campus

Introduksjon

På Keizer University Flagship Residential Campus vil vi at du skal ha den universitetsopplevelsen du fortjener. Hopp over de massive forelesningssalene og overfylte klassene. Velg i stedet et universitet der du kommer først, hvor professorer vet navnet ditt, og hvor du kan skreddersy utdanningen din til dine karrieremål.

College handler like mye om å få en utdannelse som det er å finne veien. Velg blant over 20-graders programmer og oppdag støtten, ressursene og verktøyene du trenger for å lykkes. Vi er her for å veilede deg til veien som er riktig for deg.

I tillegg tilbyr Flagship Residential Campus et aktivt campusliv som inkluderer et 100 mål stort område bare minutter fra stranden, vakre golfbaner og en by som er full av kultur og underholdning!

Utforsk livet på Keizer

Nå kan du oppdage "Keizer Difference" for deg selv. Vi tror at du vil synes det vil være en forfriskende forandring fra andre universitetserfaringer.

Vi er Keizer University!

Keizer University er et karrierefokusert, ideelt universitet med over 40 års historie og tusenvis av kandidater på campus og online.

Kontakt opptaksteamet vårt for å planlegge en tur og lære mer om Keizer Universitys flaggskip -campus.

Seahawk -nasjon!

Enten du er spiller eller fan, kan du glede deg over mer enn 20 NAIA friidrettslag, klubbidrett og intramurale aktiviteter.

Seahawks har vunnet flere nasjonale mesterskap og kan skryte av amerikansk student-idrettsutøvere fra land over hele verden.

Campus funksjoner

Studentlivet

På Keiser University Flagship Campus synes vi et universitet bør være mer enn et sted du tar en grad. Vi tenker på det som et sted hvor elevene har en følelse av tilhørighet. Et sted hvor du kan oppleve både pedagogisk og personlig vekst.

Flagship Campus tilbyr et aktivt campusliv som inkluderer et 100 mål stort område bare minutter fra stranden, vakre golfbaner og en by full av kultur og underholdning!

På Keiser University Flagship Campus kan høyskoleopplevelsen strekke seg langt utover klasserommet:

 • Residenser i suitestil med 24-timers vakthold, Wi-Fi og kabel-TV-tilgang;
 • Nyt mer enn 20 NAIA-atletiske lag, klubbidretter og intramurale aktiviteter, enten som spiller eller fan;
 • The Greater Palm Beaches tilbyr nydelig tropisk vær og tilgang til utendørsaktiviteter, kulturelle arrangementer og et levende sosialt fellesskap;
 • Studentgrupper og klubber.

  Steder

  Steder
  • 2600 North Military Trail, West Palm Beach, , Florida City

  Spørsmål