Keystone logo
Keuka College

Keuka College

Keuka College

Introduksjon

Keuka College ble grunnlagt i 1890 og ligger ved bredden av Keuka Lake i New York statens Finger Lakes-regionen. Keuka College er en privat, lavere og høyere bolig høyskole som tilbyr bachelor- og masterstudier på campus og gjennom sine Accelerated Studies for voksne Program og internasjonale programmer i Kina og Vietnam.

Uavhengig av grad eller plassering, Keuka College akademikere skilte signifikant, praktisk erfaring som imponerer arbeidsgivere og forskerskoler.

Og det er fordi erfaringsbasert læring har lenge vært hjørnesteinen i Keuka College opplevelse. En rekke høyt respekterte, nasjonale kilder har rost Keuka College erfaring, herunder trykte medier (US News & World Report, The New York Times, Washington Monthly), pedagogiske stiftelser (Carnegie Foundation for Advancement of Teaching), og selv Det hvite hus (presidentens Higher Education Samfunnstjeneste Honor Roll).

I hjertet av Keuka College satsing på erfaringsbasert læring er feltperioden, en nødvendig internship program for våre hjem campus studentene. Hvert år de garner 140 timer med hands-on erfaring, å sette ut i praksis det de har lært i klasserommet. Studentene kan velge å forfølge internasjonale felt Perioder med høgskolens partner universiteter eller på egenhånd.

Keuka College tilbyr 34 bachelorutdanningene på sin hjemme campus, mange med spesialiserte konsentrasjoner; 27 mindreårige; og egenutviklede majors. Keuka College tilbyr også sju masterstudier og pre-profesjonelle programmer i odontologi, jus, medisin, veterinærmedisin, optometri, apotek, og fysioterapi.

Samfunnstjeneste har vært en del og pakke av Keuka College erfaring siden det ble grunnlagt, og i dag er alle de 40-pluss klubber på hjemme campus er pålagt å gjennomføre minst en samfunnstjeneste prosjekt hvert semester. Keuka College har 17 intercollegiate idrett og en rekke egenutført sport på sitt hjem campus.

Høgskolen gjennom sine Accelerated Studies for voksne Program (ASAP), tilbyr bachelorgraden ferdigstillelse programmer i organisatorisk ledelse, strafferettslige systemer, sosialt arbeid og sykepleie, samt mastergrad i ledelse, rettssystemet administrasjon og sykepleie på steder rundt New York state. The College strekker seg også utdanningsmuligheter via Internett gjennom sin Wertman Office of Distance Education.

Keuka College er også en viktig pedagogisk aktør i Stillehavskysten, med 2680 kinesiske studenter å forfølge keuka College grader på fire samarbeidende universiteter, en av de største påmeldingene av alle amerikanske college opererer i landet. En annen 505 vietnamesiske elevene gjør det samme ved to universiteter i Vietnam. Mer enn 110 internasjonale studenter studerer på hjemmesiden campus.

Våre verdier

• Integritet. På Keuka College, oppfører seg etisk og med integritet betyr å være ærlig, holde løfter, og respektere eiendommen og andres interesser. Vår personlige og faglige integritet guider handlingene til våre college samfunnet, støtter karakterutvikling, velvære og spiritualitet av våre studenter, og gjør oss til en mer sivilt samfunn. Keuka College utvikler integritet og etisk atferd i sine studenter gjennom pensum og ved konsekvent modellering av ærlig og åpenhjertig atferd ved fakultetet, ansatte, administrasjon og alumni.

• Academic Excellence. På Keuka College, er faglig dyktighet sentralt i høgskolens pedagogiske oppdrag, og høye forventninger er satt for studenter og lærere alike. Vi verds intellektuelle prestasjoner og stipend, ansette innovative og engasjerende undervisningspraksis for å utvikle hele mennesket, og understreke dyrking av kritisk tenkning ferdigheter og kjærligheten til læring. Faglig dyktighet er ikke bare en funksjon av de intellektuelle evner av høgskolens studenter, men snarere er svært avhengig av kvalitet og rigor av undervisningen / læringsprosessen.

• Student-sentrering. På Keuka College, vi gir en helhetlig læringsopplevelse fremme intellektuelle og personlig vekst for hver student. Studenter, lærere, ansatte og alumni er engasjert på en måte som knytter læringsprosessen til verden utenfor høgskolen. Gjennom faglige programmer, samarbeidende partnerskap og erfaringskunnskap erfaringer, Keuka Studenter utvide sine ferdigheter og perspektiver karriere, personlig ansvar, velvære, og samfunnsengasjement.

• Mangfold. På Keuka College, vi erkjenner, respekt og feire våre forskjeller. Vårt samfunn består av mange identiteter, som hver gir et verdsatt perspektiv. Vi fremmer et inkluderende miljø der vi bevisst jobber mot forståelse, respekt og verdsette mangfold. Ved å gjøre det, beveger vi oss utover toleranse for forståelse og gjensidig respekt.

• Global Perspective. På Keuka College, som har et globalt perspektiv betyr å være fordomsfri når du arbeider med mennesker i ulike geografiske opprinnelse og kulturarv - lære av dem, og de fra oss. For å forberede studentene for verden i det 21. århundre, vi gir dem muligheter til å lære og samhandle med andre kulturer, folkeslag og perspektiver. Eksponering Student oppstår på mange måter - i klasserommet gjennom våre nasjonale og internasjonale akademiske programmer og læreplaner, og utenfor klasserommet gjennom flere muligheter til å samhandle med mennesker fra ulike bakgrunner og erfaringer.

• Stewardship. På Keuka College, er vi forpliktet til å bevare og bygge vår arv for fremtidige generasjoner, og å fremme en følelse av ansvar og forpliktelse til høgskolen. Aktiv forvaltning er en etisk og institusjonelle ansvar som bærer forsiktig, forsvarlig utnyttelse og forvaltning av våre ressurser, inkludert våre ansatte, finansielle beholdninger, naturressurser, og anleggsmidler. The College og dens bestanddeler har en moralsk og økonomisk viktig å bruke våre mange og varierte ressurser på måter som er effektiv, effektiv og bærekraftig.

• Statsborgerskap. På Keuka College, tror vi statsborgerskap inkluderer aspekter av lederskap, service og samfunnsansvar. Alle medlemmer av Keuka College samfunnet streber etter å være gode ledere og eksemplariske borgere. Effektive ledere og borgere utvise fellestrekk av visdom, besluttsomhet, visjon, emosjonell intelligens, empati og sosialt ansvar. Vi aktivt modellere disse kvalitetene og mentor deres utvikling, og dermed demonstrere og oppmuntre eksemplarisk statsborgerskap - lokalt, nasjonalt og globalt.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Keuka Park

    141 Central Avenue Keuka Park, New York 14478

Spørsmål