Keystone logo
© Kyoto University Of Advanced Science
Kyoto University Of Advanced Science

Kyoto University Of Advanced Science

Kyoto University Of Advanced Science

Introduksjon

Kyoto University Of Advanced Science (KUAS) kan se tilbake på en 50-årig historie som en akkreditert privat utdanningsinstitusjon i det akademiske hjertet av Japan. For å ta det neste steget og utfordringen på global skala, inviterte KUAS en toppsjef i et Kyoto-basert globalt suksessfullt firma som styreleder, med mål om å tilby sine akademiske ressurser på den internasjonale arenaen. Etableringen av et nyskapende engelsklært ingeniørprogram er et viktig eksempel på denne innsatsen, ettersom KUAS fortsetter å styrke sin forpliktelse til å være på toppen av moderne utdanning.

Grunnleggende prinsipper

 • KUAS vil søke å produsere fremragende kandidater som kan identifisere og løse fremtidens problemer.
 • KUAS vil søke å se for seg en lysere fremtid for samfunnet og drive avansert akademisk forskning som vil føre til realisering av denne visjonen.
 • Ved å produsere utmerkede kandidater og forskning vil KUAS ta en ledende rolle i å bidra til samfunnet, både i dag og i århundrene som kommer.

Sette våre grunnleggende prinsipper ut i livet

 • Ekspertene og lederne som skal bidra til morgendagens samfunn vil jobbe i en verden med forskjellige verdier.
 • Kyoto University Of Advanced Science er forpliktet til utdanning og forskning som tar initiativ til å løse globale problemer ved å se fremover mot fremtiden, identifisere nye problemer som kan oppstå, og integrere disse med moderne utdanningstemaer.
 • Ved KUAS vil vi søke å produsere dynamiske, dyktige mennesker som kan ta utfordringen med komplekse og mangefasetterte problemer ved å kombinere progressivt sinn, tilpasningsevne og moral i verdensklasse med spesialisert kunnskap, kreativ tenkning og framsyn sammen med en bred, helhetlig grunnlaget for kunnskap.

"Å skape nye paradigmer i vårt globale samfunn" - Masafumi Maeda, president for KUAS

Velkommen til Kyoto University Of Advanced Science . Under vårt nye navn er universitetet vårt i ferd med å utvikle seg til et omfattende universitet, men et som er sentrert om vårt virkelig unike fakultet for ingeniørvitenskap. Vi har etablert denne avdelingen som svar på globale behov: utviklingen av roboter og automatiserte maskiner, så vel som droner og elektriske kjøretøy, vil føre til samfunnsreformer i et raskt tempo. Derfor er vi opptatt av å være et universitet som skaper kunnskapsferdighetene som kreves av vår moderne verden. Hvis du er interessert i å skape en ny type universitet sammen, venter vi på deg.

Statistikk

KUAS i tall

 • 50 - KUAS feiret 50-årsjubileum i 2019 med et helt nytt skolenavn.
 • 2 - Vi har to hjem. Uzumasa campus i Vest-Kyoto og Kameoka campus i Kameoka by.
 • 1 - KUAS er vertskap for det første tverrfaglige all-engelske fakultetet for ingeniørvitenskap i Japan.
 • 50-50 - En av våre visjoner for Det ingeniørvitenskapelige fakultet: 50 % internasjonale studenter, 50 % kvinnelige studenter.
 • 10 000+ - Antall internasjonale studenter i Kyoto. En virkelig global by!
 • 35 % - 35 % av professorene ved KUAS Fakultet for ingeniørvitenskap er fra utlandet.
 • 264 365 m² – Det totale arealet på våre to campuser.
 • 2020 - KUAS lanserte sitt nye fakultet for ingeniørvitenskap med eget splitter nytt fakultetsbygg.
 • 10 % – Omtrent 1 av 10 personer i Kyoto by er en universitetsstudent. Denne raten er den høyeste i Japan!

  Alumnistatistikk

  Campus funksjoner

  Uzumasa Campus og South Engineering Building

  Uzumasa campus ligger i et relativt avslappet område i vestlige Kyoto by. Det er den perfekte avstanden fra sentrum for en fin, kort sykkeltur til alle årstider, og det er alltid t-bane eller buss i tilfelle regn.

  Uzumasa campus består av fire store bygninger. South Engineering Building er den nyeste av de fire og ble ferdigstilt i 2019 spesifikt for vårt nye ingeniørfakultet. For å realisere visjonen vår om et virkelig moderne ingeniørfakultet, trengte vi et perfekt hjem. Vårt anerkjente fakultet fikk lov til å ta en praktisk tilnærming i planlegging og koordinering for å sikre at bygningen har alle nødvendige maskiner og utstyr for deres toppmoderne forskning. Videre er Sørbygget utformet med tanke på åpenhet. Plantegningen har et museum for å vise frem studentenes prosjekter og professorers forskning og et stort læringsfellesskap i åpen etasje. Hver professor vil ha sine egne laboratorier og kontorer i bygningen. Imidlertid vil disse åpne områdene tillate mer interaksjon mellom professorer, studenter, laboratorier og forskningsfelt. I tillegg håper universitetet å berike disse fasilitetene med en kultur som er unik for Kyotos teknologiske sektor. Tradisjonelt har bedrifter i Kyoto bygget sovesaler for sine ansatte ved siden av bedriftene sine, og Sør-bygningen vår har også en 80-roms internasjonal studenthybel for ingeniører.

  Uzumasa campus har en rekke andre fasiliteter, hvor høydepunktet er vår nye vestbygning. Fullført i 2019 like før South Building, har West Building splitter nye klasserom, karriere- og praksisstøttekontorer og mange områder hvor studentene kan slappe av. Fellesarealer inkluderer atrier, uteplasser med full utsikt over campus og en stor samlingssal.

  Kameoka Campus

  Kameoka Campus ligger omtrent 30 minutter fra Uzumasa Campus, med KUAS som tilbyr en busstjeneste for å transportere alle studenter mellom campusene. Kameoka Campus okkuperer en stor dal flankert av fjell, noe som gjør det til det perfekte miljøet for å komme vekk fra byens mas. Det 232 000 kvadratmeter store campuset har 16 bygninger i tillegg til en rekke idrettsbaner (baseball, fotball, golf), et treningsstudio og utendørsfasiliteter dedikert til fakultetet for biomiljøvitenskap. Ingeniørstudenter vil kunne dra nytte av Kameokas sportsfasiliteter som en del av deres kroppsøvingskurs!

  Fasiliteter

  Kyoto University Of Advanced Science har tre biblioteker som ikke bare huser vår imponerende boksamling, men som også gir studentene en rekke produktive studiemiljøer.

  For å hjelpe studentene med å holde seg friske både i kropp og sinn, i tillegg til sportsfasilitetene på Kameoka Campus, har Uzumasa Campus et treningsrom og yogastudio.

  En av stiftene ved ethvert japansk universitet er skolens kafeteria, hvor du finner et bredt utvalg av retter til svært rimelige priser. KUAS er intet unntak fra dette, og vår jevnlig oppdaterte kafeteriameny er veldig populær blant våre internasjonale studenter.

   Steder

   • Kyoto

    Uzumasa Campus 18 Gotanda-cho, Yamanouchi, Ukyo-ku, Kyoto, Japan, 615-8577, , Kyoto

   Programmer

   Spørsmål