Keystone logo
Langston University

Langston University

Langston University

Introduksjon

Velkommen til Langston University 's Business School. Vi er nasjonalt godkjent av Accreditation Council of Business Schools and Programs (ACBSP) og er forpliktet til å gjøre din opplevelse i Langston hyggelig og gunstig for din fremtidige karriere. School of Business 'oppgave er å gi studentene førstehånds eksponering for forretningspraksis og teori som vil utstyre dem med ferdighetene som trengs for å utmerke seg i næringslivet.

Skolen gir elevene et tydelig sett med etiske og profesjonelle atferdsforventninger gjennom en læreplan som utsetter studentene for meningsfylte virkelige applikasjoner. Studenter ved Handelshøyskolen har flere gradsalternativer, inkludert regnskap, bedriftsøkonomi, informatikk og en master i entreprenørstudier.

Handelshøyskolen tilbyr også muligheten til å fullføre en grad online til studenter som har fullført 60 timer. Jeg oppfordrer deg til å dra nytte av de mange ressursene Langston University tilbyr deg. Jeg er sikker på at du vil finne årene du har på Handelshøyskolen som givende.

Steder

  • Langston

    Sammy Davis Junior Drive,701, 73050, Langston

    Spørsmål