Keystone logo
Lapland University of Applied Sciences (LAPIN AMK) Bachelor of Hospitality Management i reiseliv
Lapland University of Applied Sciences (LAPIN AMK)

Bachelor of Hospitality Management i reiseliv

Rovaniemi, Finland

7 Semesters

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Aug 2024

EUR 9 500 *

På universitetsområdet

* Beløpet på skolepenger avhenger av startåret for studiene

Introduksjon

Gradsprogrammet i turisme fokuserer på å gi studentene våre ferdigheter og kunnskaper som kreves i den internasjonale reiselivsnæringen. Lappland er et internasjonalt reisemål som tilbyr et virkelig reiselivslaboratorium og unike læringsmuligheter.

Vårt gradsprogram i turisme tar sikte på å gi reiselivs- og gjestfrihetsindustrien ledere som vet hvordan de skal balansere reisendes forventninger til minneverdige opplevelser samtidig som de beskytter naturen, kulturen og hele planeten.

Hovedvekten og fordypningsområdet i programmet er reiselivsledelse og opplevelsesdesign.

I de programspesifikke studiene legger vi vekt på bærekraft, risikostyring og andre feltrelaterte problemstillinger knyttet til reiselivsvirksomheten.

Samtidsmarkedsføring, inkludert e-handel og produktutvikling, samt ulike språk- og kulturstudier, har en viktig rolle i studiet.

Vi jobber i nær tilknytning til den lokale reiselivsnæringen. Reiselivsstudiet har også spesifikke reiselivsbedrifter i området som vi har et dypere samarbeid med, for eksempel ulike prosjekter og andre studierelaterte oppdrag.

I tillegg arrangerer vi bedriftsbesøk, turer, besøksforedrag og andre aktiviteter sammen med arbeidslivet.

Du kan utvide dine faglige ferdigheter i praksis i dine treningsperioder. Graden inkluderer 30 studiepoeng praktisk opplæring som også kan gjennomføres utenfor Finland. Opplæring gjør deg i stand til å skape verdifulle nettverk og forbindelser til reiselivsbedrifter og andre organisasjoner på området.

Følg hurtigsporet for å få graden din!

Du kan også søke om anerkjennelse av dine tidligere ferdigheter og kompetanser helt i starten av studiene. I tillegg, dersom du jobber samtidig med studiene, er det mulig for deg å fullføre studiene i arbeidslivet gjennom prosessen med pedagogisering av arbeidet. Disse alternativene gjør det til og med mulig for deg å fullføre studiene innen 2–2,5 år.

MTI tilbyr deg individuelle læringsveier

Vårt studieprogram i turisme er en del av MTI (Multidimensional Tourism Institute) og derfor kan du også velge:

  • fellesstudier ved Universitetet i Lappland;
  • interessante gjesteforelesninger.

Læreplan

Programresultat

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål