Larnaca College
Bachelor i reiseliv og gjestfrihet ledelse
VARIGHET
Varighet på forespørselen
SPRÅK
Engelsk
TEMPO
Fulltid
SØKNADSFRIST
Frist for å be om søknad
TIDLIGSTE STARTDATO
Sep 2024
STUDIEAVGIFT
Be om skolepenger
STUDIEFORMAT
På universitetsområdet
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Det er en spennende mulighet til å kombinere studiene i Hospitality Management med en studie og karriere fokus på Hotel Management. Vår vei trekker på både omfattende teoretisk kunnskap og dag-til-dag vet hvordan og er laget for folk som ønsker å utvikle og oppgradere sin karriere i hotellbransjen. Nyutdannede av dette programmet, derfor er fordelen med en rekke attraktive karrieremuligheter siden Hospitality and Tourism feltet den raskest voksende sysselsetting sektor i økonomien i Kypros.
BA i Tourism in Hospitality Management
Emnekode Emnenavn
MAJOR KRAV
- HOSP-100 INTRODUKSJON for serveringsbransjen R
- TOU-100 INTRODUKSJON TIL Reiser og reiseliv R
- GER-100 Tysk språk I R
- ENG-200 engelsk skriftlig R
- CSC-105 dataprogram R
- HOSP-102 INTRODUKSJON TIL HOTELL OG CATERING MANAGEMENT R
- TOU-200 AIRLINE og beltemotorene R
- ENG-210 ADVANCE NORSK R
- GER-102 tyske språket II R
- ACC-103 REGNSKAP I R
- HOSP-200 front office operasjoner R
- HOSP-202 rengjøring og vedlikehold MANAGEMENT R
- GRE-100 gresk språk jeg R
- TMGT-101 innføring i ledelse R
- ACC-203 REGNSKAPS II R
- HOSP-206 ONTRODUCTION til mat og drikke ledelse R
- HOSP-208 MAT OG DRIKKE COST CONTROL R
- GRE-102 gresk språk II R
- BUS-201 BUSINESS MILJØ R
- MGT-202 Organizational Behavior R
- HOSP-300 RESTAURANT Operations Management R
- ENG-300 BUSINESS COMMUNICATION R
- MTH-102 MATHS R
- ECO-104 Mikro R
- HOSP-302 FASILITETER layout og design R
- MTH-204 Statistikk R
- HRM-305 Human Resource Management R
- MKT-303 MARKETING R
- TOU-306 INTERNATIONAL gjestfrihet og turisme R
- TOU-308 bærekraftig turisme R
- ECO-205 Makroøkonomi R
- MIS-214 automatiske kontrollsystemer R
- MGT-301 Operations Management R
- HOSP-400 BEHANDLE kvalitet på tjenestene i serveringsbransjen R
- HOSP-402 Hospitality and Tourism LOV R
- BUS-212 enterpreneurship: NEW VENTURE DEVELOPMENT R
- HRM-402 ANSATTE relasjon R
business valgfag
- CSC-302 INTRODUKSJON TIL E-Business E
- FIN-304 FINANSIELL RAPPORTERING E
- FIN-403 økonomisystemer og revisjon E
- BUS-404 BUSINESS STRATEGI E
- MKT-405 reklame og markedsføring E
- MKT-401 MARKETING INTELLIGENS E
- BUS-224 næringslivet og samfunnet E
- SOC-205 forstå sosial ENDRE E
- MKT-321 sosial markedsføring E
- BUS-342 INTERNATIONAL BUSINESS E
- ECO-323 PENGER OG BANK E
- ECO-325 UTVIKLING ØKONOMI OG POLITIKK E
- MKT-412 internasjonal markedsstrategi E
- MKT-414 Forbrukeratferd E
- BUS-424 næringspolitikk og strategi E
ALLMENNUTDANNING
- BUS-324 ENDRE OG KREATIVITET i organisasjoner E
- HST-105 europeisk historie E
- HST-100 KYPROS HISTORIE E
- LOV-423 INTERNATIONAL LAW i dagens samfunn E
- LOV-424 menneskerettigheter og internasjonal orden E
- BUS-326 europeisk integrasjon E
- FRE-100 FRENCH SPRÅK I E
- FRE-102 FRENCH SPRÅK II E
- SCO-100 INTRODUKSJON TIL SOSIOLOGI E
- PSY-100 Innføring i psykologi E
Gjestfrihet og turisme Valgfag
- HOSP-304 møter, arrangementer og KONFERANSE MANAGEMENT E
- TOU-300 Special Inte TURISME E
- HOSP-316 innovasjon i reiselivsnæringen E
- HOSP-318 samtidige problemstillinger i Hospitality E
- TOU-322 bygdeturisme E
- TOU-324 TURISME, HERUTAGE OG SAMFUNN E
- HOSP-114 SUMMER praksis I (Non-kreditt) Ε
- HOSP-214 SUMMER praksis II (Non-kreditt) Ε
- HOSP-314 SUMMER praksis III (Non-kreditt)