
Bachelor in
Bachelor i integrert matvitenskap Le Cordon Bleu University Ottawa

Stipend
Introduksjon
Kombinere kulinarisk kunst, ernæring og matvitenskap
Bachelor of Integrated Food Sciences, den første i sitt slag i Canada, er et innovativt tverrfaglig program levert av University of Ottawa og Le Cordon Bleu Ottawa. Programmet vil forberede fremtidige kandidater til å lede i enhver bransje der mat spiller en nøkkelrolle, inkludert helsetjenester, utdanning, gjestfrihet, virksomhet eller forskning og utvikling. Nyutdannede av dette programmet vil ha en bred, omfattende forståelse av matrelatert praksis og vil være utstyrt for å gi strategisk ledelse og operativ veiledning i kommersielle omgivelser.
"Dette partnerskapet slår sammen eksperter fra to verdenskjente institusjoner for å levere et unikt program som er betimelig og fyller et kunnskapshull i bransjen. Nyutdannede vil ha ferdighetene og erfaringene til å være ledende i enhver bransje der mat spiller en rolle."
Aurélien Legué - Kokkinstruktør i Le Cordon Bleu Ottawa