
BA in
Bachelor i matvitenskap og teknologi Lebanese International University

Introduksjon
Bachelor i matvitenskap og teknologi
Programmet omfatter følgende emner:
Mat Service Management
Det discuses teknikker for styring av funksjonell drift av food service: Innkjøp, budsjetter, og kontroll ledelse. Det vil fokusere på utvikling av små og store kokkekunnskaper, menyplanlegging og standard oppskrift manipulasjon i tråd med kosten modifikasjoner. Det vil også utvikle de nødvendige ferdigheter og kunnskapsbase for å bistå i og administrere levering av måltider via et institusjonelt food service. Aspekter av organisatorisk design, ledelse, motivasjon, forhandlinger, ressursforvaltning, markedsføring, produksjon, sikkerhet og sanitære problemer blir diskutert. Forutsetninger: Styring av organisasjoner (prinsipper for ledelse, innføring i ledelse), NUTR 250, BMGT200..
Teknologi av matvarer Anvendelse av bioteknologi for fremstilling av råmaterialer, samt for produksjon, behandling, lagring, pakking, fremstilling av rood produkter er kort omtalt. Ulike kjemiske, mikrobiologiske og fysiske endringer som skjer til mat er innført. Forutsetninger: ENGL 150
Grunnleggende ernæring
Introduksjon til vitenskapen om ernæring. Studier av prinsippene for ernæring og deres anvendelse innenfor begrepene velvære, fitness og helse, personlige Rood valg, matvaregrupper og guider, valg av ernæringsmessig balansert diett og kosthold planlegging, grunnleggende informasjon om næringsstoffer og energi og deres kilder, identifisere sannheter og usannheter blant annonserte påstander om næringsmidler, i tillegg til dagens kontroversielle spørsmål om utfylling og populære dietter er diskutert.