Keystone logo
© BIMM University
LIBF Online

LIBF Online

LIBF Online

Introduksjon

LIBF har vært et respektert navn innen britisk utdanning i over 140 år. De tilbyr bachelor-, master- og MBA-kurs for britiske og internasjonale studenter på deltid og heltid. Som en mindre institusjon for høyere utdanning med et fakultet av bransjefolk, er LIBF ideelt plassert for å hjelpe deg på din karrierereise – de har hjulpet tusenvis av studenter over hele verden til å gjøre nettopp det.

Kursene deres gir ferdighetene du trenger for en karriere innen virksomhet, ledelse, datavitenskap og finans med sterk vekt på praktiske ferdigheter hentet fra virkelige case-studier. I tillegg tilbyr LIBF ressurser som podcastkanaler som dekker de siste nyhetene, karriereråd og intervjuer med ledende skikkelser i finans- og forretningsverdenen, samt gratis webinar-økter.

Hva er fjernundervisning?

Fjernundervisning lar internasjonale og UK-baserte studenter studere for en LIBF-grad 100 % fleksibelt og 100 % online. Å studere i ditt eget tempo lar studentene kombinere studier med fulltidsjobb eller andre forpliktelser.

Hvorfor studere ved LIBF?

LIBF har et rykte for utmerket undervisning som møter praktiske behov. Når du studerer med dem, vil du lære av akademikere som har hatt suksessfulle karrierer – erfarne industriledere som vil dele sine erfaringer med deg for å berike læringen din. Og når du blir med i LIBF, blir du med i et globalt fellesskap av fagfolk og alumni som kan hjelpe deg med å støtte deg på alle stadier av karrieren.

Hva er LIBFs historie?

Tilbake i 1879 var det ingen kvalifikasjoner for bankarbeidere og svært få muligheter til å gå videre. Forenet av behovet for profesjonell anerkjennelse for sine ferdigheter og erfaring, opprettet en liten gruppe bankfagfolk det første Institute of Bankers i England og Wales som senere ble LIBF.

I dag gir LIBF studenter over hele verden alt de trenger for å lære fleksibelt på nett, hvor som helst, og er det eneste profesjonelle organet i verden med fullmakter til å tildele grad. De har et globalt fellesskap av studenter og alumni som spenner over 120 land.

Fordeler med å lære med LIBF

Helt fleksibel læring

Pass på å lære rundt livet ditt, men studer på en strukturert måte, ved å bruke en fleksibel nettbasert tilnærming med full støtte fra forelesere og veiledere. Lær deltid eller heltid – i ditt eget tempo, helt online, hvor som helst.

Over 140 års kompetanse

Oppgrader ekspertisen din med fremtidens ferdigheter. For å hjelpe deg med å lykkes og utvikle karrieren din, kombinerer LIBF deres lange historie med utdanning innen finans, business og bank med den oppdaterte online læringsplattformen.

Innovativ personlig læring

Lær på dine egne premisser. Få ferdighetene du trenger for å nå ditt fulle potensiale og nå ambisjonene dine. Du vil ha støtte, samt tilgang til avanserte digitale læringsverktøy og praktisk ekspertise fra det virkelige liv.

Belønner ambisjonene dine

Nettbasert læring er et rimelig, skreddersydd alternativ som passer din livsstil. Gebyrene for LIBFs online grader er fordelt over lengden på det valgte programmet, noe som gjør det enklere for deg å administrere din økonomi.

LIBF nettkurs

LIBF tilbyr åtte online gradsprogrammer: fire bachelor-, tre master- og en MBA. Enten du studerer på heltid eller deltid, kan du dra nytte av fleksible betalingsalternativer og dele avgiftene dine over den valgte studietiden. Som internasjonal student kan du være kvalifisert for opptil 60 % rabatt på studieavgiftene dine.

Bachelorkurs

 • BSc (Hons) Business Management (total kostnad £ 10 403 eller £ 1 734 i året deltid II)
 • BSc (Hons) Computer Science (total kostnad £ 10 403 eller £ 1 734 i året deltid II)
 • BSc (Hons) Data Science (total kostnad £ 10 403 eller £ 1 734 i året deltid II)
 • BSc (Hons) International Management (total kostnad £ 10 403 eller £ 1 734 i året deltid II)

Master- og MBA-kurs

 • MSc kunstig intelligens (koster £2 681 i året deltid II)
 • MSc Data Science (koster £2,681 i året deltid II)
 • MSc Management (koster £2 681 i året deltid II)
 • MBA (koster £2 819 i året deltid II)

* Prisene inkluderer stipendet.

** Prisene starter fra, for et personlig tilbud kontakt institusjonen.

*** Ytterligere rabatter er tilgjengelige hvis betaling gjøres årlig eller i sin helhet.

Varighet av kurs

Studenter kan ta LIBF nettkurs på hel- eller deltidsbasis.

Mens studietiden for en bachelorgrad er tre år, er det to fleksible deltidstilbud som varer enten fire eller seks år. På samme måte er heltidsstudietiden for deres master- og MBA-grader 12 måneder, men du kan ta dem på deltid over 18 måneder eller to år.

Opptak

Bachelorkurs:

 • 2 fag på A-nivå eller tilsvarende. GCSE Maths and English Grade C (4) eller høyere
 • Engelsk språk: IELTS nivå 6 eller høyere uten element under 5.5 (eller tilsvarende)
 • Arbeidserfaring kan vurderes som et alternativ til akademiske kvalifikasjoner.

Master- og MBA-kurs:

 • Lavere andreklasses honours degree (grad C eller 50-59%) og over eller tilsvarende - fra en anerkjent institusjon. Den utenlandske kvalifikasjonen må verifiseres gjennom ECCTIS (UK ENIC)
 • Engelsk språk: IELTS nivå 6.5 eller høyere uten element under 6.0 (eller tilsvarende)
 • Arbeidserfaring er ikke et krav, men kan vurderes som et alternativ til akademiske kvalifikasjoner.

Engelskspråklige krav

 • IELTS: Nivå 6 eller høyere
 • TOEFL: minimum 80 poeng
 • Trinity College ISE: ISE III ved minimumsbestått. Vær oppmerksom på at Trinity College ISE akademiske resultater kun er gyldige i to år.
 • Duolingo engelsk test: minimum 95 poeng. Ta Duolingos online engelsktest. Det tar bare 45 til 60 minutter, og du vil motta resultatene dine innen to dager. Du kan da sende sertifikatet ditt til LIBF
 • Cambridge-sertifikat: minimum B karakter totalt sett.

Stipend og finansiering

LIBF er en registrert tilbyder hos Studentkontoret.

Internasjonale studenter kan få opptil 60 % reduksjon i skolepenger. "

Steder

 • London

  Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

  Spørsmål