Keystone logo
Lincoln University of Missouri

Lincoln University of Missouri

Lincoln University of Missouri

Introduksjon

Ved slutten av borgerkrigen tok soldater og offiserer fra det 62. fargede infanteriet i USA, stasjonert i Fort McIntosh, Texas, men hovedsakelig sammensatt av missourere, tiltak for å etablere en utdanningsinstitusjon i Jefferson City, Missouri, som de kalte Lincoln Institute. .

Medlemmer av det 62. fargede infanteriet bidro med $ 5000; dette ble supplert med ca $ 1400, gitt av det 65. fargede infanteriet. 14. januar 1866 ble Lincoln Institute formelt etablert under en organisasjonskomité. I juni samme år ble det innlemmet, og komiteen ble et forstanderskap. Richard Baxter Foster, tidligere førsteløytnant i det 62. infanteriet, ble utnevnt til første rektor for Lincoln Institute. 17. september 1866 åpnet skolen dørene for første klasse i en gammel rammebygning i Jefferson City.

I 1870 begynte skolen å motta hjelp fra staten Missouri til lærerutdanning. I 1871 flyttet Lincoln Institute til nåværende campus. Arbeid på college-nivå ble lagt til læreplanen i 1877, og gjennomføring av Normal School Law tillot Lincoln-kandidater å undervise for livet i Missouri uten nærmere undersøkelse. Lincoln Institute ble formelt en statsinstitusjon i 1879 med deeding av eiendommen til staten. Under den andre Morrill Act av 1890 ble Lincoln en institusjon for landtilskudd, og året etter ble industri- og landbrukskurs lagt til læreplanen.

Steder

  • Jefferson City

    Chestnut Street,820, 65101, Jefferson City

    Spørsmål