Keystone logo
Linnaeus University Bachelor of Science i freds- og utviklingsstudier
Linnaeus University

Bachelor of Science i freds- og utviklingsstudier

Växjö, Sverige

3 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

03 Sep 2024

SEK 330 000

På universitetsområdet

Studentøkt

Introduksjon

Programmet studerer konflikt og fred, fredsbygging, bærekraftig utvikling, sosioøkonomiske relasjoner, menneskerettigheter og sikkerhet.

Freds- og utviklingsstudier er hovedfaget ditt i programmet. Hvis du ønsker å uteksaminere deg med en dobbel bachelorgrad, kan du velge et tilleggsfag fra enten Sosiologi, Kjønnsvitenskap, Økonomi eller Statsvitenskap. Denne kombinasjonen gir deg en ekstra fordel når du kommer ut på arbeidsmarkedet og utvider også mulighetene dine for å bli tatt opp i et masterprogram. Du kan imidlertid også kombinere Freds- og utviklingsstudier med en rekke kurs fra alle andre områder, så lenge de er relevante for vårt fagområde.

Alle klasser innen Peace and Development Studies undervises på engelsk, dette gjør deg kjent med et internasjonalt arbeidsmiljø. Men for å fullføre graden vil studentene velge fra en rekke andre områder som kan inneholde klasser undervist på svensk. Studiet inkluderer ett semester hvor du kan velge å ta praksis eller studere i utlandet.

I løpet av studiene inviteres du til å delta i ulike aktiviteter knyttet til ditt fremtidige arbeidsliv, som besøk til ulike organisasjoner og seminarer med tilreisende praktikere.

Karrieremuligheter

Læreplan

Opptak

Fasiliteter

Om skolen

Chat with students

Spørsmål