Keystone logo
Louisiana State University In Shreveport

Louisiana State University In Shreveport

Louisiana State University In Shreveport

Introduksjon

LSU-navnet og det fantastiske rykte. Louisiana State University System er et flerbrukssystem for høyere utdanning, akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools, som omfatter hele Louisiana, og har stor innflytelse på innbyggernes økonomiske, sosiale og kulturelle liv.

Liten klassestørrelse for å maksimere individualisert instruksjon. LSUS-klasser er mindre enn de fleste klasser ved sammenlignbare institusjoner. Det typiske student / lærerforholdet på LSUS er 19/1, og låner ut til individuell instruksjon og personlig læring. På LSUS er du ikke et tall, du er student. De fleste professorer vil kjenne deg ved navn og ta deg tid til å bli kjent med din læringsstil og spesielle behov.

Enestående fakultet, 80% har terminale grader. LSUS har en av de best utdannede fakultetene i staten. Åtti prosent av fakultetet har en terminalgrad, noe som betyr at de har oppnådd den høyeste graden som tilbys innen sitt fagfelt. På LSUS lærer du av de mest høyt utdannede fakultetsmedlemmene.

Nasjonalt rangerte NAIA atletiske lag. LSUS Pilots og Lady Pilots konkurrerer i Red River Athletic Conference, tilknyttet National Association of Intercollegiate Athletics (NAIA). Pilotene konkurrerer i baseball, basketball og langrenn og Lady Pilots konkurrerer i basketball, langrenn og tennis. Pilots baseballprogram vant konferansetornamentet sist sesong og et bud på regionals og har en rangering på førstesesong som nummer 13 i landet for 2011. Pilotene menn og kvinners basketballprogrammer har også satt lag- og universitetsrekorder, begge deltok på den nasjonale konferansen sist. årstid.

Steder

Steder
  • Shreveport

    University Place,One, 71115, Shreveport

    Spørsmål