Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Manhattan College

Manhattan College

Manhattan College

Introduksjon

Manhattan College ble grunnlagt i 1853 av brødrene til de kristne skolene, en katolsk læreordning startet av Johannes Johannes Baptist de La Salle. Lasallian-oppdraget driver fokus på kvalitetsutdanning for alle og service til våre naboer i nød. Vår pittoreske campus ligger i The Bronx, en 35-minutters tunnelbanetur fra hjertet av Manhattan.

I begynnelsen

131 og Broadway beliggenhet

I mai 1853 flyttet fem Christian Brothers sin lille Canal Street-skole til det som den gang ble kjent som Manhattanville, en del av New York City på 131st Street og Broadway. Brødrene var bærere av en pedagogisk tradisjon som begynte i det 17. århundre Frankrike med Saint John Baptist de La Salle, Lærerens skytshelgen. Lasalliansk tradisjon skapte en ny type skolesystem og løftet arbeidet med å undervise i skolen - og behandlet det som et yrke og et yrke. Brødrene ble oppfordret til å gå lenger enn til minne om å "berøre hjertene" til studentene. Praktiske fag ble undervist som ville føre til en nyttig rolle i samfunnet; religion ble lært å gi et engasjement for kristen etikk.

Flytt fra Manhattan til Riverdale

firkantkonstruksjon

Etter hvert som skolen vokste, var det behov for nye kvartaler. Hjørnesteinen i "New Manhattan" ble lagt i 1922 i Riverdale-området i Bronx, med sin nåværende beliggenhet. Tillegg av nye bygninger og studentboliger utvidet og forbedret campus betydelig. Fra dette tilgjengelige nettstedet tilbyr college tilgang til kulturelle, utdannelsesmessige, forretningsmessige og underholdningsmuligheter i New York City, samt et selvstendig boligmiljø.

Det 20. århundre

vitenskapslaboratorium på 1950-tallet

Etter andre verdenskrig og gjennom midten av århundret fortsatte Manhattan College å vokse og blomstre og legge til nye skoler og gradsstudier. Campus huset både College og en forberedende skole for elever på videregående skoler. I 1973 ble Manhattan College co-undervisning og godtok sine første kvinnelige studenter. I løpet av de neste tiårene forvandlet studentorganet seg fra en flertallspendler til et flertallshøgskole med åpningen av nye bolighusstårn.

Steder

  • The Bronx

    Manhattan College Parkway,4513, 10471, The Bronx

    Programmer

    Spørsmål