Keystone logo
Mansfield University

Mansfield University

Mansfield University

Introduksjon

Mansfield University of Pennsylvania ønsker deg velkommen!

Grunnlagt i 1857, Mansfield University Kombinerer de beste egenskapene til en liten liberal arts college med ressursene til et omfattende offentlig universitet. Vi registrerer for øyeblikket 2000 studenter Hvem kan velge mellom 40 grad programmer og 47 mindre programmer. Vårt forhold mellom elev og fakultet er 16: 1. På grunn av vår lille størrelse får våre studenter individuell oppmerksomhet og jobber tett med sine professorer på forskning og andre prosjekter. Utenfor klasserommet kan elevene velge mellom mer enn 100 campus klubber og organisasjoner Og delta i intramural sport eller bli med i våre atletiske lag.

Campus

Vårt campus ligger i de vakre fjellene i Nord-sentrale Pennsylvania, I et område som er kjent for sin sikkerhet, livskvalitet og mange rekreasjonsmuligheter. Regionen er hjemsted for både statlige og føderale parker, Pine Creek Rail Trail og den 50 kilometer lange slugten kjent som Pennsylvania Grand Canyon. Den universitet Er en time sør for Finger Lakes vinregionen i New York, og store byer som New York City, Philadelphia og Washington, DC er alle bare en busstur unna! Vi inviterer studenter fra hele verden til å bli en del av vårt livlige og innbydende samfunn. Hvis du er interessert i små klasser, vennlige professorer, og individualisert oppmerksomhet på en trygg campus i en vakker del av USA, velger du Mansfield!

Mansfield Universitetssenter for Internasjonalt Samarbeid og Utveksling

Mansfield Universitetssenter for Internasjonalt Samarbeid og Utveksling fungerer som et ressurs- og læringssenter for MU-samfunnet for å fremme globale relasjoner, internasjonal forståelse og kulturell følsomhet. Det er et sted for internasjonale og nasjonale studenter å komme sammen og dele likheter og utforske forskjeller. For våre internasjonale studenter blir vi et hjem hjemmefra, og for våre hjemlige studenter, skaper vi en mulighet til å få venner fra hele verden. Gjennom multikulturelt program og tjenester, streber vi for å forbedre den internasjonale studentens erfaring mens du er på Mansfield. Mansfield Universitetssenter for Internasjonalt Samarbeid og Utveksling er designet for å hjelpe internasjonale studenter med følgende:

  • Opptak Process
  • Visa tjenester
  • Cultural Immersion
  • Oppnå sikkerhetsidentifikasjon og førerkort
  • På og utenfor campus kulturell programmering
  • Vert familie muligheter
  • Internasjonal Studentorientering

Steder

  • Mansfield

    North Hall, 5 Swan St., PA 16933, Mansfield

Spørsmål