Keystone logo
Martin Methodist College

Martin Methodist College

Martin Methodist College

Introduksjon

Martin Methodist College er en fireårig høyskole relatert til Tennessee Conference of the United Methodist Church.

Martin Methodist College har en historisk campus i Pulaski, Tennessee, i de vakre åsene i det sørlige Midt-Tennessee, og er praktisk både for Nashville (70 miles nord) og Huntsville, Alabama (40 miles mot sør).

Martin Methodist tilbyr en rekke sertifikater, vitnemål og studieprogrammer. Våre programmer gir opplæring i akademiske, yrkesfaglige og tekniske felt og spenner fra grunnleggende leseferdigheter til universitetsgrader. Hver grad, vitnemål eller sertifikat har satt kriterier som må fullføres til en akseptabel standard.

Du vil lære av omsorgsfulle fakultetsmedlemmer som har fått sin opplæring ved universiteter som Vanderbilt, Harvard, Yale, Arkansas, Indiana, Manchester, Mississippi State, Texas og Rochester. Vi holder klassene våre små, slik at du og professorene dine kan bli kjent med hverandre. Vi tilbyr mer enn 30 akademiske studieprogrammer som fører til Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Business Administration og Bachelor of Science i sykepleiergrader. Våre akademiske programmer tilbys gjennom næringsliv, utdanning, humaniora, matematikk og naturvitenskap, sykepleie og samfunnsvitenskap.

Martin Methodist College er akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges for å tildele tilknyttede grader, studentereksamen og en mastergrad i bedriftsøkonomi.

Steder

  • Pulaski

    West Madison Street,433, 38478, Pulaski

    Spørsmål