Keystone logo
© Mercer University
Mercer University

Mercer University

Mercer University

Introduksjon

Mercer University er en av USAs eldste og mest særegne institusjoner for høyere utdanning med over 8700 studenter påmeldt på 12 skoler og høyskoler. Vi er rangert blant de beste nasjonale forskningsuniversitetene og har oppnådd konsekvent anerkjennelse for våre akademiske programmer og utdanningsmuligheter.

I mer enn tre tiår har Mercer ledet an i å hjelpe studenter i alle aldre – med alle forskjellige bakgrunner fra hele Georgia og utover – med å finne den personlige støtten og fleksibiliteten som trengs for å gjøre en Mercer-utdanning til en realitet. For uansett hvem du er, hva du ønsker å studere, eller hvor du vil, er Mercer noe for deg!

En 'best verdi' blant nasjonale universiteter

Mercer er en av US News & World Reports beste verdier blant nasjonale universiteter basert på akademisk kvalitet og en students gjennomsnittlige oppmøtekostnad når økonomisk støtte er brukt.

Hvorfor Mercer

Gjør en genuin forskjell

Vi holder oss til et annet sett med standarder – med en høyere følelse av hensikt i alt vi gjør. Dette tar oss utover campusmurene til Vietnam, Botswana, eller hvor vi måtte trenge det.

Vårt oppdrag

Å undervise, å lære, å skape, å oppdage, å inspirere, å styrke og å tjene.

For å oppfylle dette oppdraget, støtter universitetet undergraduate, graduate og profesjonell læring samt grunnleggende forskning og dens anvendelse i tjeneste for andre.

Som et universitet forpliktet til fortreffelighet og innovasjon, utfordrer Mercer medlemmer av samfunnet til å møte og overgå høye standarder i undervisning, læring, forskning, stipend og service.

Vår visjon

For å forandre verden, én student om gangen.

Mercer-forskjellen

Mercers unikhet finnes i måten universitetet integrerer fem definerende komponenter i sitt oppdrag:

Liberal læring

Liberal læring ved Mercer engasjerer studenter i forskning og stipend, legger vekt på ledelse og service, tilbyr studentene banebrytende tverrfaglige studieprogrammer og gir intensiv forberedelse til yrkene.

Profesjonell kunnskap

Enten det er å forberede bachelorstudenter innen liberal arts for avanserte studier eller en karriere eller utdanne fremtidige ministre, utøvende kunstnere, advokater, gründere, ingeniører, lærere, leger og andre helsepersonell gjennom sine profesjonelle skoler og høyskoler, tilbyr Mercer et omfattende sett med utdanningsalternativer.

Oppdagelse

Store universiteter genererer nye oppdagelser som legger til verdens kunnskapsmengde. Et Mercer-karakteristisk er den tverrfaglige naturen til forskning som fremmer samarbeid på tvers av skoler og høyskoler. Denne typen integrerende forskning er avgjørende for å løse verdens mest presserende utfordringer.

Tjeneste til menneskeheten

Universitetet er en pioner innen tjenestelæring, og integrerer frivillighet og læreplaner lenge før begrepet kom på moten og ble omfavnet av mange andre institusjoner. Tjeneste til menneskeheten er inngrodd i Mercer-kulturen. Denne forpliktelsen til service førte til at Princeton Review utpekte Mercer som en av sine "Colleges with a Conscience."

Samfunnet

Fellesskapet har betydning på to nivåer ved Mercer - internt og eksternt - og i begge utmerker universitetet seg. Studenter, fakultet og ansatte forholder seg til hverandre i et miljø som inspirerer til samarbeid, støtte og respekt. Det eksterne fellesskapet – byer og nabolag der studenter, fakulteter og ansatte bor og betjener – er også viktig hos Mercer, som investerer i områder nær og fjernt fra campus.

Mercer University","author_url":"","source":""}" />

182906_AdminBuidling21MG-3438.jpg

Bolig bachelorprogram

Mercer Bears viser respekt og går med selvtillit. Vi er utmerkede ledere. Movers og shakers. Virkelige forskjellsskapere.

En bjørn vil alltid ha mer

Vi tror på en høyskoleopplevelse som gjør mer enn å bygge CV og krysse av for bucket lists. Hvis du søker jevnaldrende som vekker deg og lærere som banker på døren når du ikke gjør det, hvis "du" i vokabularet ditt faller under noe større - under ord som "fellesskap" og "advokatvirksomhet" og "større godt" - så "du" kan bare være på rett sted.

Mercer på oppdrag

Mercer On Mission er det høyeste uttrykket for vårt ønske om å skape en bedre verden, og distribuerer studenter og fakulteter over hele verden for å møte menneskehetens mest grunnleggende behov.

praksisplasser

Mer enn 70 % av Mercer-studentene deltar i minst ett internship, og setter klasseromskunnskap i praksis og får verdifull arbeidserfaring. Mercers forhold til industriledere og oppstartsinkubatorer fremmer personlige forbindelser og nettverksmuligheter.

Mercer i utlandet

Mercerians får fra sine studier i utlandet opplever en dypere forståelse for ulike kulturer og språk, et sterkere fokus på sine akademiske sysler og en klarere følelse av sin egen rolle i et globalt samfunn.

Fellesskapets engasjement

Mercer gir studentene mulighet til å bli ledere i lokalsamfunn og inspirerer dem til å bruke talentene sine til å påvirke den menneskelige tilstanden positivt. Hvis det er en sak som ligger ditt hjerte nær, har Mercer ressursene til å hjelpe deg å sette ideene dine ut i livet.

Forskning som når ut

Studenter har muligheten til å engasjere seg i praktisk, sofistikert forskning - så tidlig som i år ett - i tett samarbeid med fakultetsmedlemmer i toppmoderne fasiliteter for å takle reelle problemer menneskeheten står overfor.

Mercer University","author_url":"","source":""}" />

182903_jessemercerstatueinatlantaearlysunSJP_1211.jpg

Graduate and Professional Study

De beste lederne er livslange elever.

Hva om verden slik vi kjenner den var omsettelig? Det er.

Hos Mercer er vi ikke begrenset til verden slik vi kjenner den – fordi vi tror at én person kan forandre den.

Lær og oppnå mer

Fordyp deg i muligheter for akselerert personlig vekst

Innovasjon

Drøm stort i en akademisk kultur som gir næring til kreativ tenkning.

Forskning

Arbeid tett med høyt publiserte, siterte og finansierte fakulteter.

Samarbeid

Utnytt partnerskap på tvers av universitetets akademiske sentre og institutter.

innvirkning

Se på førstehånd effekten av arbeidet ditt i samfunn i den virkelige verden.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

 • Macon

  Mercer University Drive,1501, 31207, Macon

  • Atlanta

   3001 Mercer University Drive, 30341, Atlanta

   Spørsmål