Keystone logo
Messiah College

Messiah College

Messiah College

Introduksjon

Om Messias College

Messias College er en nasjonalt rangert privat kristen høyskole med en student kropp på 3.305 bachelor og studenter. Messiah ligger i Mechanicsburg, Pa., Bare 12 miles fra hovedstaden, Harrisburg. Kollegiet ble grunnlagt i 1909 av brødrene i Kristuskirken. I dag er høgskolens trosbase i stor grad evangelisk og inkluderer studenter og ansatte fra en rekke kirkesamfunn og kristne trostradisjoner.

Identitetserklæring

Messias College er en kristen høyskole av liberale og anvendt kunst og vitenskap. Høgskolen er forpliktet til en omfavnende evangelisk ånd forankret i den kristne kirkes anabaptistiske, Pietistiske og Wesleyanske tradisjoner.

Formålsparagraf

Vårt oppdrag er å utdanne menn og kvinner mot modenhet, karakter og kristen tro som forberedelse til liv, tjeneste og ledelse og forsoning i kirke og samfunn.

Motivert av et felles oppdrag

Åpningsforpliktelsen til vår misjonserklæring - å utvikle elevernes «modenhet, karakter og kristne tro» - reflekterer integrasjonen av fellesskapets felles tro i alle aspekter av Messias College-opplevelse. Denne helhetlige pedagogiske modellen var den dristige visjonen til grunnleggeren SR Smith for over 100 år siden, og er fortsatt en hjørnestein i vår identitet.

De andre kjernekomponentene i Messias oppdragstjeneste, lederskap og forsoning er også solid forankret i sammenheng med vår kristne tro. Vi tjener ikke bare fordi det er "riktig ting å gjøre"; Vi tjener fordi Gud kaller oss for å åpne våre hjerter for de fattige og trengende og å jobbe for rettferdighet hvor urettighet råder. Vi lærer å lede til å tro at Jesus er vårt ultimate eksempel på å føre med medfølelse, respekt og kjærlighet. Og på grunn av vår tro, er vi tvunget til å bygge broer av forståelse og fred for å demonstrere å forene Guds kjærlighet til andre.

Vår campus

Messiah College ligger i forstad, sør-sentrale Pennsylvania, og ligger på 471 naturskjønne hektar. Enten du tar en spasertur langs den pittoreske Yellow Breeches creek som går gjennom campus, lytter til et foredrag i en av våre toppmoderne akademiske bygninger, ser på et fotballkamp i vårt utendørssportkompleks, henger ut på en konsert i vår studentforening, eller bare nyte den vakre campusen, vil du være sikker på å føle deg hjemme.

Hvorfor vil du føle deg hjemme?

Fordi ved Messias er det mer enn en vakker campus. Det handler om gjestfrihet for hele personen. Besøkende for første gang? Kommer du tilbake til campus for seniorår? Bringer besteforeldrene dine til besteforeldres dag? Uansett hva årsaken, blir du alltid møtt av vennlige ansikter og virkelig nyttige mennesker som vil ha det beste for deg.

Skape en lidenskap for samfunnet

Vårt campus består av en mangfoldig gruppe studenter, ansatte og fakultet. Selv om vi alle kan komme fra forskjellige steder og bakgrunner, gjør vi det til en prioritet å oppmuntre meningsfylte forhold på tvers av våre campus-fellesskap.

Mens de syv akademiske bygningene, 12 residenshaller / leiligheter, bibliotek og mange andre bygninger dedikert til tilbedelse, læring og studentliv utgjør vår fysiske campus, er det mer enn 3000 studenter som gjør Messias campus trives med å oppfylle vennskap, lidenskap for Kristus og forpliktelse til faglig fortreffelighet.

I nærheten av alt

Selv om du ikke kan fortelle av våre naturskjønne omgivelser, er Messias campus bare en kort kjøreavstand fra nærliggende storbyområder. Downtown restauranter, gallerier museer og idrettssteder av hovedstaden Harrisburg er bare 15 minutter unna. Og de travle bysentrene i Philadelphia, Baltimore, Washington DC og New York City ligger alle innen en 2-3 timers kjøretur. Og når du har opplevd mulighetene våre nærliggende byer har å by på, vil vi gjerne ønske deg velkommen til aktiviteten på vår campus!

Steder

  • Mechanicsburg

    Messiah College see new link One College Avenue Mechanicsburg PA 17055, 17055, Mechanicsburg

    Spørsmål