Keystone logo
Budapest Metropolitan University

Budapest Metropolitan University

Budapest Metropolitan University

Introduksjon

Grunner til å studere i BUDAPEST

  • Bachelor og master grader gitt av ungarske høyere utdanningsinstitusjoner er anerkjent i alle EU-land
  • rimelige levekostnader - god valuta for pengene
  • En scene for et livlig kulturliv
  • trygt miljø
  • fri bevegelse i EU
  • Europeisk arv kombinert med en kosmopolitisk livsstil
  • "Verdens beste kultur- og underholdningssteder for den unge publikum" - Lonely Planet

REKTOREN VELKOMMER DIG

Kjære Prospektive studenter, jeg ønsker deg velkommen på vegne av samfunnet i Budapest Metropolitan University ( METU ). Jeg håper virkelig at du vil finne veien til suksess

på vårt universitet. METU ble grunnlagt i 2001 (kalt BKF da) og siden vi er blitt det største private universitetet i Ungarn. Dette betyr at du har mange muligheter til å utvide

dine horisonter:

Du kan få praktisk kunnskap som gjør at du kan reagere på endringene i arbeidsmarkedet.

Våre professorer og forelesere praktiserer også fagfolk som oppdaterer innholdet av forelesningene kontinuerlig. Dermed vil du alltid lære de mest oppdaterte fakta, praksis og trender.

Denne kunnskapen er av største betydning på arbeidsmarkedet, derfor sørger vi for at du kan øve dine ferdigheter i virkelige prosjektarbeid. I tillegg til dette tror vi at utviklingen av kreativitet og å bygge ditt eget personlige merke vil gi deg virkelig suksess i fremtiden.

Bedrifts- og kommunikasjonsstudenter kan delta i vår unike MyBrand-opplæring, som handler om å bygge ditt personlige merke og finne den rette veien for deg.

Vi har over 1000 internasjonale studenter fra 90 land fra hele verden.

Vi er stolte av våre 2500 profesjonelle forretningsforbindelser som tilbyr ulike opplæringsmateriell og praktik eller heltidsplassering for våre studenter.

Vi har over 190 internasjonale partneruniversiteter der du kan bruke 1 eller 2 semestre med stipend. Dette er en annen flott måte å berike studieturen på.

Jeg er overbevist om at alle som velger METU har det beste med muligheter til å bli vellykkede fagfolk på sitt felt. Jeg er stolt av våre studenter og alumner som beviser at vi er på rett vei.

METU TEAM DETTE ÅRET!

Prof. Dr. Balint Bachmann DLA

Rektor for METU

HVORFOR METROPOLITAN?

Vi lager nye måter å tenke på og skape, og gjør oss til å stå som pacemaker og et inspirerende sted å studere.

Profesjonell kunnskap til realistiske priser!

Unike karrieremuligheter: Mer enn 400 praktikplasser på noterte selskaper, og muligheten til å bli med i det profesjonelle samfunnet allerede på universitetet. Under workshops og studiegrupper på METU har du muligheten til å få praktisk erfaring, forbedre dine ferdigheter og nyt teamarbeid. Personalet til anerkjente eksperter: I tillegg til anerkjente akademikere, er også ledende fagfolk rekruttert til våre forelesningsgrupper. Utenlandsk eksponering gjennom omfattende internasjonale utvekslingsprogrammer i Østerrike, Belgia, Canada, Tsjekkia, England, Frankrike, Tyskland, Italia, Litauen, Luxembourg, Nederland, Polen, Portugal, Romania, Spania, Sverige, Sveits, Tyrkia, USA , og et økende antall andre land. Levende studentliv! Turer i Ungarn og utlandet, kulturelle netter, hobbyklubber, akademiske klubber og andre fantastiske programmer. Moderne bygninger, hyggelig atmosfære, up-to-the-minute teknologier med mer enn 400 datamaskinstasjoner, et språklaboratorium, et lydstudio, radio- og fjernsynsstudio, smartbrett, et multimediebibliotek og WiFi-tilgang på hele campusområdet. . Greenbelt i hjertet av byen: Parken til hovedbygningen på campus i Nagy Lajos Király Street og de sentrale campusene i Rózsa street og Rottenbiler street skaper et fredelig miljø for både studie og rekreasjonsformål. Skolebutikk på stedet og gratis referansebibliotek! Lett tilgang! Alle fasilitetene er innen rekkevidde av de viktigste offentlige transporttjenestene.

Steder

  • Budapest

    Budapest Metropolitan University, Budapest Nagy Lajos király útja 1-9. , H-1148, Budapest

Spørsmål