Keystone logo
Macromedia University of Applied Sciences

Macromedia University of Applied Sciences

Macromedia University of Applied Sciences

Introduksjon

Velkommen til Macromedia University – universitetet for digital transformasjon

Å velge et universitet er en viktig livsavgjørelse. Det er stedet hvor du legger grunnlaget for ditt fremtidige karrierenettverk og oppdager ditt valgte arbeidsområde og begynner å forme din profesjonelle identitet. Vi er glade for at du har fattet interesse for Macromedia, et anerkjent privat tysk universitet, og vil gjerne fortelle deg mer om hvordan vi kan bidra til å forme fremtiden din.

Våre programmer – din fremtid

Ved Macromedia University er vårt fokus på studentene våre. Vi har som mål å skape et rom der de kan utvikle seg. Vi fremmer nøkkelkompetanse som kommunikasjonsferdigheter og en gründertankegang. En stor del av våre kurs er basert på praktiske prosjekter som tar form av individuell coaching. Digital transformasjon endrer fundamentalt strukturen i vår profesjonelle verden, og vi trenger mennesker i hjertet av disse endringene som er i stand til å tenke på tvers av disipliner og ta personlig ansvar. Dette er menneskene vi utdanner. Som universitetet for digital transformasjon ser vi vår rolle som muliggjørere: vi gjør studentene våre i stand til å forstå og forme endring. Prosessen og resultatet kan være kortfattet: du forandrer deg.

Våre studieprogrammer er en blanding av teoretiske forelesninger og praktisk prosjektarbeid. Studentene oppfordres til å ta ansvar for studiene og gis mulighet til å engasjere seg med ledende mediefigurer og sentrale aktører fra internasjonale organisasjoner, som jobber tett med universitetet som gjesteforelesere og prosjektsponsorer. Vi tilbyr fulltids bachelorkurs og mastergradskurs for en internasjonal karrierevei i medie- og kommunikasjonssektoren. Alle programmer er akkreditert av FIBAA og fører til en internasjonalt anerkjent grad. Et samarbeid med vår britiske partner, University of Westminster, gjør at vi kan tilby flere bachelorgrader innenfor våre undergraduate programmer.

Masterprogram – forme den digitale fremtiden i høyere stillinger

I prinsippet er Macromedias masterstudier tett på linje med de faglige kravene til medie- og kommunikasjonsbransjen. Dette prinsippet gjenspeiles i universitetets undervisningsprosesser. Alle forelesninger holdes på engelsk og leveres på en stimulerende og praktisk måte i små klasser.

Kasusstudier, simuleringer og prosjektarbeid – for det meste i samarbeid med mediebedrifter – hjelper studentene med å utvikle kompetanse som vil lette tilgangen til ettertraktede karrierer. Med små klasser og intensiv veiledning reflekterer Macromedias læringsmiljø den angelsaksiske mastergradskulturen, inkludert individuell coaching av kvalifiserte forelesere. Vår forskerskole vil utstyre deg med relevante metoder og verktøy for aktivt å forme den permanente transformasjonen av samfunnet og økonomien som en profesjonell, og forberede deg på en vellykket karriere med gode fremtidsutsikter.

Fordelene ved å velge Macromedia University

 • Topplassering i CHE Ranking 2014/15
 • Små klasser med intensiv, individuell veiledning
 • Globalt anerkjente, statsgodkjente grader
 • Campus i Berlin, München og Köln; Berlin og München er i topp 10 "Beste studentbyer 2017" rangering av toppuniversiteter
 • Autentiske, praksisorienterte prosjekter med over 500 kjente bedrifter
 • Høyt kvalifiserte professorer og industriinnsidere som forelesere
 • Velutstyrte medialaboratorier
 • Sterke karrieremuligheter i Tyskland: 18 måneders visum etter vellykket eksamen
 • Masterkurs går tre dager i uken
 • Studieprogram utelukkende på engelsk
 • Campuser i topp industribyer i Tyskland
 • Verdensomspennende nettverk av partneruniversiteter

Campus funksjoner

  Steder

  Steder
  • Macromedia University of Applied Sciences Sandstrasse 9, 80335, Munich

  • Macromedia University of Applied Sciences Mehringdamm 33, 10961, Berlin

  Spørsmål