Keystone logo
Middle Tennessee State University

Middle Tennessee State University

Middle Tennessee State University

Introduksjon

College of Behavioral and Health Sciences er en allianse av disipliner med det felles målet å tilby akademiske kvalitetsprogrammer for å forberede studentene på livslang læring og service. Høyskolefakultetet fremmer et student-sentrert miljø ved hjelp av partnerskap og bevis- og virkelighetsbasert læring. Våre kandidater demonstrerer kunnskap, ferdigheter, kreativitet og integritet i sine profesjonelle bidrag.

Mål 1 - Etablere et mangfoldig miljø, inkludert lærere og studenter / hovedfag, som gjenspeiler egenskapene og dekker behovene til befolkningen som blir servert.

Mål 2 - Rådgiv grunnleggende og hovedfag i alle fagområder systematisk for å opprettholde akademisk kvalitet og oppfylle eksamenskravene effektivt.

Mål 3 - Opprettholde programkvalitet gjennom akkreditering, gode partnerskap i samfunnet, staten, regionen og landet, samt høye standarder for undervisning.

Mål 4 - Lag effektive og effektive metoder for samarbeid, forskning og service for å møte behovene til våre hovedfag og deres profesjonelle ambisjoner.

Steder

  • Murfreesboro

    East Main Street,1301, 37132, Murfreesboro

    Spørsmål