Keystone logo
Millennia Atlantic University Bachelor of Science in Global Entrepreneurship (BSGE)
Millennia Atlantic University

Bachelor of Science in Global Entrepreneurship (BSGE)

Doral, USA

4 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2024

USD 56 760 *

På universitetsområdet

* total undervisningsanslag

Introduksjon

Bachelor of Science Degree med hovedfag i globalt entreprenørskap er 120 semestertimer i varighet. Programmet består av tre komponenter. Den første består av 36 semester studiepoeng med generell utdanning. Alle kurs er obligatoriske. Kursene i allmennutdanning er utviklet for å være bredt basert og består av kurs innen områder som samfunnsvitenskap, matematikk, kommunikasjon og humaniora.

Den andre komponenten består av 54 semesterstudiepoeng og gir en kjerne for entreprenørskap til alle studenter som er påmeldt et bachelorprogram knyttet til entreprenørskap. Denne komponenten gir en sterk vekt på forretningsutvikling, ledelse, forretningsjus, markedsføring, produktutvikling og regnskap, blant andre gründerstudier. Det er ingen valgfag tilgjengelig i denne komponenten av programmet.

Den tredje komponenten er knyttet til det mer snevert definerte området Global Entrepreneurship. Denne komponenten består av 30 semester studiepoeng og inkluderer, blant andre fokusområder, kurs i finansiering og skaffe midler, global handel og forretningsstrategi, import og eksport, internasjonal forretningsdrift, global innkjøp, lederskap, markedsføring og organisatorisk atferd. Det inkluderer også et hjørnestein og et endelig pitchkurs for forretningskonsept (Global Business Concept Development II) som samler mange av de essensielle elementene i entreprenørskapskurset for studenten og resulterer i utviklingen av en endelig global forretningskonseptpitch/plan. Alle kurs er obligatoriske.

Programresultat

Læreplan

Karrieremuligheter

Opptak

Om skolen

Spørsmål