Keystone logo
© Marbella International University Centre
Marbella International University Centre

Marbella International University Centre

Marbella International University Centre

Introduksjon

Velkommen til Marbella International University Center (MIUC). Vi er her for å gi deg det du trenger for å lykkes i ditt valgte yrke. Våre undervisningskurs og fasiliteter er designet rundt det. Marbella International University Center (MIUC) er en global akademisk institusjon som tilbyr en ny type læringsopplevelse basert på en karriereorientert læreplan og et unikt bomiljø.

Med vekt på sammenkoblingen av høykvalitets utdanning og industri i den moderne verden, er Universitetssenteret stolt av dynamiske bachelor- og postgraduate-programmer, og kombinerer en moderne tilnærming til undervisningspraksis med sterk vekt på studentvelferdsstøttetjenester.

Hvorfor studere ved MIUC?

Vår akademiske partner, University of West London (UWL), validerer MIUC-grader på lavere og videregående nivå.

UWL er rangert som:

  • Nummer 1 London University (ikke-spesialist) National Student Survey 2023
  • Beste moderne London-universitet (ikke-spesialist) i Complete University Guide 2025.
  • I topp 30% av universiteter over hele landet i The Guardian University Guide 2024.
  • University of the Year for Student Experience og University of the Year for Teaching Quality in The Times and Sunday Times Good University Guide 2023.
  • UWL er rangert blant de 100 beste universitetene i Storbritannia for den generelle kvaliteten på forskningen vår, og nesten 80 % av forskningen vår er rangert som verdensledende (4) eller internasjonalt utmerket (3) i det siste Government Research Excellence Framework (REF) vurdering.

På MIUC vil kombinasjonen av vårt partnerskap med UWL, vårt internasjonale samfunn og våre innovative undervisningsmetoder hjelpe deg å leve, lære og utforske mens du studerer for å få din britiske grad.

Steder

  • Marbella

    Avenida Don Jaime de Mora y Aragón, s/n, Finca el Pinillo, 29601, Marbella

Spørsmål