Keystone logo
Marbella International University Centre BA (Hons) International Business Management
Marbella International University Centre

BA (Hons) International Business Management

Marbella, Spania

3 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

30 Sep 2024

EUR 18 900 / per year

På universitetsområdet

Introduksjon

Vi hjelper deg å få en oversikt over de mest relevante temaene innen internasjonal virksomhet. Vi bygger din forståelse av hvordan multinasjonale selskaper og deres strategier gjelder nyervervet kunnskap gjennom praktiske eksempler og moderne businesscases. Vi tar sikte på å gi deg verktøyene du trenger for å lykkes i din karriere og oppnå en verdifull grad tildelt av University of West London.

Vi hjelper deg å lære hvordan du tar beslutninger med høy innsats og utvikler forretningsstrategier samtidig som du skjerper din evne til å påvirke andre på tvers av kulturer, forretningsfunksjoner og hierarkier. Vi tar sikte på å gi deg verktøyene du trenger for å lykkes i din karriere og oppnå en grad.

Vi tilbyr en BA (Hons) i International Business Management som trekker fra moderne forretningskonsepter og bransjeerfaring over hele verden. Vårt team av spesialistlærere innen næringsliv, økonomi, finans, markedsføring, kommunikasjonsdesign og forhandling gir deg verktøyene du trenger for å lykkes i karrieren og oppnå en grad. I tillegg til vårt kjernekursteam, deltar flere tilreisende bransjeeksperter på gjesteforelesninger gjennom hele kurset.

Ved MIUC gir vi deg de teoretiske og praktiske verktøyene for å utvikle dine kritiske og kreative tenkningsferdigheter og trives i en globalisert økonomi. Våre forelesere bruker sin ekspertise til å lære deg relevant teori så vel som bransjepraksis, og legger vekt på mulighetene som tilbys av en høyere utdanning forankret i internasjonalisme og praktisk.

Vårt program har en modulær struktur som dekker tre års studier i næringslivet og dets veier. Vi tilbyr obligatoriske moduler som gir deg kjernekunnskapen og ferdighetene du trenger, mens valgfag og språkmoduler lar deg forme kurset ditt for å passe dine interesser og karriereambisjoner.

I løpet av de neste tre årene vil vi veilede deg gjennom studiet av internasjonal bedriftsledelse, internasjonal finans og internasjonal markedsføring. Du vil også undersøke ulike internasjonale forretningskontekster innenfor fremvoksende markeder og avanserte økonomier. Ved MIUC oppfordrer vi deg til å ta en aktiv tilnærming til læringen din, informere og forme retningen for din læringsreise og fremtidige karriereretning.

For denne graden vil vi lære deg hvordan du:

  • Formulere og implementere en vellykket forretningsstrategi.
  • Skap forretningsmuligheter med skalerbare, bærekraftige forretningsmodeller.
  • Utvikle HR-strategier som beskriver rekruttering, resultatstyring og utvikling av arbeidsstyrken.
  • Administrer immaterielle eiendeler, som produkt, pris, plassering og markedsføring.
  • Styrk din forhandlingsposisjon gjennom iherdig forberedelse, ved å analysere og kvantifisere alternativer til avtalen.
  • Engasjere seg i prosessledelse, forsyningskjedestyring og kundeforholdsstyring.
  • Planlegg og kontroller ressurser og prosesser for å oppnå spesifikke mål som en del av midlertidige bestrebelser.
  • Mestre å oversette forretningsberegninger til forretningsintelligens ved å administrere kontrollmekanismer for å implementere strategi. Vi er forpliktet til å gi deg verktøyene du trenger for å lykkes i din karriere og oppnå en grad.

Opptak

Læreplan

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål