Keystone logo
Marbella International University Centre BA (Hons) Politikk og internasjonale relasjoner
Marbella International University Centre

BA (Hons) Politikk og internasjonale relasjoner

Marbella, Spania

3 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

30 Sep 2024

EUR 18 900 / per year

På universitetsområdet

Introduksjon

Du kan studere en tverrfaglig grad i internasjonale relasjoner som er basert på de akademiske feltene statsvitenskap, historie, juss og økonomi. Vi tar sikte på å gi deg verktøyene du trenger for å lykkes i din karriere og oppnå en verdifull grad tildelt av University of West London.

Er du fascinert av opprinnelsen til globale vanskeligheter og de potensielle rettsmidler de innebærer? Funderer du over begrunnelsen bak statlige og internasjonale organisasjonsvalg? Vårt kurs i politikk og internasjonale relasjoner er designet for å avdekke disse forviklingene og mer.

Ved å bruke analytisk lesing og diskurs vil du forbedre forståelsen av dagens globale landskap på tvers av lokale, regionale og globale nivåer. I tillegg vil denne politikkgraden utstyre deg med tilpasningsdyktige ferdigheter i effektiv problemløsning og evnen til selvstendig tenkning.

Etter endt utdanning vil du ha pragmatiske forskningsevner og en bredde av kunnskap som effektivt kan brukes på tvers av ulike faglige arenaer innenfor det politiske domenet og utover.

Opptak

Læreplan

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål