Keystone logo
Moravian University BS i fysikk
Moravian University

BS i fysikk

Bethlehem, USA

4 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Aug 2024

USD 50 500 / per year *

På universitetsområdet

* 2020-21 helårsavgift per år

Introduksjon

Stipend opptil USD 25.000 for internasjonale studenterMoravian University tilbyr en International Student Merit Award som hovedsakelig er basert på akademisk prestasjon: karakterer, styrken på ditt akademiske program, TOEFL- eller IELTS -poengsummene dine og SAT -score hvis de sendes inn.

Fysikk- og jordvitenskapelig avdeling gir en mulighet til å undersøke og studere de fysikkområdene som er avgjørende for forskerarbeid i fysikk eller for en fysikkrelatert karriere innen industri, regjering eller videregående opplæring. I læreplanen for fysikk er det vekt på teoretisk utvikling og problemløsning på passende nivå av matematisk raffinement; og på en eksperimentell undersøkelse som understreker fysiske prinsipper og som bruker moderne laboratorieteknikker og utstyr.

Avdelingen tilbyr introduksjonskurs i geologi, astronomi, rettsmedisin og meteorologi. En hovedfag i geologi tilbys gjennom kryssregistrering i samarbeid med Lehigh University. Fordi studiet av geologi er et forsøk på å forstå naturfenomener på og innenfor jorden, må en student i geologi ha en bred forståelse av de grunnleggende vitenskapene og matematikken, samt profesjonelle kurs i geologiske vitenskaper.

Fysikk- og jordvitenskapelig avdeling tilbyr tograders alternativer for studenter som ønsker å satse på fysikkfagene: Bachelor of arts (BA) og bachelor of science (BS). Kravene til hvert grad alternativ er listet opp nedenfor.

Bachelor of Arts med hovedfag i fysikk

Bachelor of arts med hovedfag i fysikk består av 7-kursenheter i fysikk (fysikk 111, 112, 222, 331, 345 og to ytterligere 300-nivå kurs) pluss fire-kurs enheter i matematikk (matematikk 170 eller 106- 166, pluss 171, 211 og 254). Det foreslås at studenten planlegger fysikk 111-112 i det første året og begynner matematikk på kalkulinnivå ved å planlegge matematikk 170 og 171 i det første året, hvis det er mulig. I fjoråret er kursene som normalt tas fysikk 222 og matematikk 211 og 254.

Bachelor of Science med hovedfag i fysikk

Bachelor i naturfag med hovedfag i fysikk består av 10-emner i fysikk (fysikk 111, 112, 222, 331, 341, 345, 346 og tre tilleggsenheter), pluss fem-kurs enheter i matematikk (matematikk 170 eller 106-166, pluss 171, 211, 254 og 324). Hvis studenten velger Fysikk 343 som et av de tre valgfrie fysikkkursene, kan han eller hun utelate Matematikk 324. Det anbefales på det sterkeste at studenten planlegger Fysikk 111-112 det første året, og begynner matematikk på beregningsnivå ved å planlegge matematikk 170 og 171 det første året. I fjoråret er kursene normalt tatt fysikk 221 og 222 og matematikk 211 og 254.

168209_pexels-photo-714699.jpeg
JESHOOTS.com / pexels

Læringsutbytte

 • Bli kjent med bruk av egnet eksperimentelt utstyr
 • Design eksperimenter for å svare på spesifikke spørsmål (problemløsning, kritisk tenkning)
 • Analyser eksperimentelle data med riktig oppmerksomhet på begrensningene som måleusikkerhet pålegger (kvantitativ leseferdighet, forespørsel og analyse, kritisk tenkning)
 • Bruk avanserte beregningsmetoder når det er nødvendig og hensiktsmessig (kvantitativ kompetanse)
 • Kommuniser tydelig både skriftlig og tale (muntlig kommunikasjon, skriftlig kommunikasjon)

Studentressurser

 • American Institute of Physics (AIP)
 • AIP statistikk webside
 • The American Physical Society (APS)
 • Oppdag magasinet
 • Populærvitenskap

Hvorfor moravisk?

Det handler om opplevelsen! Mulighetene her er livsendrende. Her er en forhåndsvisning av det du vil oppleve som student ved Moravian University

 • Et teknologivennlig campus: Hver student får en MacBook Pro og en iPad så snart de setter inn penger
 • Personlig læring: Vi har et 11: 1-elev-til-fakultet-forhold og en gjennomsnittlig klassestørrelse på 17 studenter
 • Klassisk universitetsby: Moravian ligger i det historiske sentrum av Betlehem, PA
 • Livstids støtte: Si hei til Center for Career and Civic Engagement!
 • Global utdanning: Velg mellom mer enn 20 studier i utlandet
 • Muligheter utenfor klasserommet: Delta i forskning, samfunnsengasjement, stipendprogrammer, praksisplasser og mer.
 • Et stort og aktivt nettverk: Det er mer enn 20 000 moraviske alumner over hele verden, klare til å hjelpe deg med å få jobb

Søknadskrav

 1. Moravian University online søknad eller Common Application. (Du kan sende inn en online søknad gratis.)
 2. Undergraduate: Offisielle akademiske rekorder på videregående (videregående skole). (originale og sertifiserte oversettelser) Graduate: Official College/University Transcript. Offisielle transkripsjoner (må evalueres av ECE eller WES hvis det ikke er USA -basert) fra alle institusjonene som tidligere har deltatt, et profesjonelt CV, følgebrev til opptakskomiteen, offisielle GMAT -poengsummer - Spør om vårt alternativ for GMAT -fraskrivelse! (Besøk MBA.com for informasjon om å ta GMAT,) to anbefalinger og et intervju.
 3. Undergraduate: Official Test Scores (SAT or ACT.) Hvis engelsk ikke er morsmålet ditt, må du sende inn TOEFL (Test of English as Foreign Language) eller IELTS (International English Language Testing Scores), og dette kreves av alle nybegynnere søkere. Krav kan fravikes for overføringsstudenter som er betinget av høyskole- eller universitetsutskrifter. Vær oppmerksom på at Moravian University ikke tilbyr et engelsk som andrespråk (ESL) -program. Graduate: Bevis på engelsk ferdighet som en test (IELTS, TOEFL, Duolingo) eller skriveeksempel samt eventuelle tilleggskrav for ditt spesifikke program.
 4. " Sertifisering av økonomi " -skjema (inkludert i søknadspakken) som bekrefter at du og din sponsor forstår den totale utgiftskostnaden, og det er tilstrekkelige midler til å dekke utdanningsutgiftene dine under normale forhold gjennom hele programmet.
 5. Et brev fra en banktjenestemann eller kontoutskrift må følge alle tallene som er angitt på skjemaet "Sertifisering av økonomi " for bekreftelse. Imidlertid må alle dokumenter dateres innen 6 måneder etter søknaden.
 6. Bevis på økonomisk støtte. Studenten må bevise at de har minst tilsvarende: $ 63,523.00 (USD), kandidat: $ 39,672.00 (USD), lett tilgjengelig for dem for utdanningsutgifter. Pengene kan være i alle land og i hvilken som helst valuta. Akseptable kilder til økonomiske ressurser er sparingskontoer, sjekkkontoer, pengemarkedskontoer og innskuddssertifikater. Hvis Moravian tildeler deg et fortjenestestipend (KUN Undergraduates), kan du trekke beløpet for stipendet fra totalt $ 63,523.00 (US).
 7. Et anbefalingsbrev fra en veileder (kun studenter).
 8. En personlig uttalelse eller essay (bare studenter)

Opptak

Stipend og finansiering

Læreplan

Programresultat

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål