Keystone logo
National Chung Hsing University

National Chung Hsing University

National Chung Hsing University

Introduksjon

campus

Hovedcampus inneholder College of Liberal Arts, College of Agriculture and Natural Resources, College of Science, College of Engineering, College of Life Sciences, College of Veterinary Medicine, College of Management, College of Law and Politikk, og College of Electrical Engineering and Computer Science. Det ligger i den sørlige byen Taichung og dekker et område på omtrent 53 hektar. Universitetet har fire eksperimentelle skogstasjoner som ligger i New Taipei City (Wenshan Forest Station), Nantou County (Huisun Forest Station), Taichung City (Tungshih Forest Station) og Tainan City (Hsinhua Forest Station). Den har også to eksperimentelle gårder lokalisert ved Wufeng og Wujih i Taichung City og en hagebruksperiment som ligger ved Renai i Nantou County.

Akademisk organisasjon: 10 høyskoler

 • Colleges of Liberal Art
 • College of Agriculture and Natural Resources
 • College of Science
 • Engineering College
 • College of Life Sciences
 • College of Veterinary Medicine
 • College of Management
 • College of Law and Politics
 • College of Electrical Engineering and Computer Science
 • International College of Innovation and Industry Liaison

Hvorfor NCHU

NCHU, som går inn i sitt hundreårsår, er det eldste og det tredje største omfattende forskningsbaserte nasjonale universitetet i Taiwan. Bestående av ni høyskoler med komplette avdelinger, kultiverer NCHU studentenes grunnleggende ferdigheter og kjernekompetanse som fagkunnskap og ferdigheter, refleksjon og innovasjon, teamarbeid, lokal bekymring og global tenking.

Ved å bruke topp forskningssentre som plattform, integrerer NCHU eksterne og interne forskningsressurser for å planlegge kultivering av talentfulle individer på tvers av fagområder, fremme internasjonal utveksling, styrke globalt omdømme, fremme universitet og industri samarbeid og etablere et samarbeid mellom global topp universiteter ved å danne et multinasjonalt forskerteam som driver hele skolens samlede forbedring.

Rikelig undervisnings- og forskningsressurser og oppdaterte fasiliteter som driver den generelle utviklingen

Universitetet er rikt på undervisnings- og forskningsressurser og har en rik biblioteksamling. NCHU har forskningssentre som Graduate Institute of Biotechnology, Nano Center, Research Research Center for Environmental Restoration and Disaster Reduction, Center for Advanced Industry Technology and Precision Processing, International Agriculture Center og Research Center for Translational Medicine for å hjelpe lærere og studenter forsker. Besitter avanserte ressurser og fasiliteter for læreplaner og forskning, Central Taiwan Instruments Center og Taichung Regional Network Center samt Central Taiwan Periodical Journal Center som er subsidiert av Ministry of Science and Technology for områder som kjemi, fysikk og matematikk. på universitetsområdet.

Å utvikle et unikt topp forskningsuniversitet basert på landbruks-teknologier

Ved å benytte interne og eksterne ressurser, fokuserer NCHU på utvikling av landbruksbioteknologi, dyrking i felt som et landbruksgrønt miljø, miljøvern og katastrofeforebyggende teknologi, humaniora og samfunnsvitenskap, og etablering av et unikt dyreforskningssenter basert på NCHUs dyremedisinske forskningskompetanse. Universitetet har en høyborg globalt innen forskning innen felt som landbruksmolekylær bioteknologi, genoverføring for planter og dyr, landbruksproduksjon og veterinærmedisin. Når det gjelder miljøsanering, katastrofeforebyggende teknologi og grønn teknikk, leder NCHU Taiwan i samarbeidsorganisasjoner for katastrofeforebygging og energisparende lyskilder. I tillegg støtter NCHU produsenter i Central Taiwan Science Park på grunn av geografisk bekvemmelighet, som fører utviklingen innen grønn prosjektering og presisjonsmaskinindustrien i Taiwan.

Balansert utvikling innen teknologi og humaniora

NCHU Research Center for Humaniora og Samfunnsvitenskap er et av de fire store senterene for humaniora og samfunnsvitenskap i nasjonen, og leder en tverrinstitusjonell, tverrfaglig integrasjonsplattform for undervisnings- og forskningsressurser. I tillegg til å implementere en rekke integrerte forskningsprosjekter subsidiert av Kunnskapsdepartementet, har forskningsresultatene blitt publisert i store nasjonale og internasjonale tidsskrifter eller fagbøker, og en rekke internasjonale fagbøker er i ferd med å bli publisert. Dette gjør NCHU til en viktig leder i å veilede utviklingen av humaniora og samfunnsvitenskap i sentrum av Taiwan, oppgradere nivået på undervisning og forskning i humaniora og samfunnsfag og fremme en balanse i utviklingen av humaniora, samfunnsvitenskap og naturvitenskap.

Det første universitetet som passerte sertifiseringen for personlig informasjon og bygger et system for e-campus

NCHU leder nasjonen i lanseringen av personlig informasjonsbeskyttelse, introduserte det personlige informasjonshåndteringssystemet og er BS10012-sertifisert. NCHU er det første universitetet i nasjonen som har fullført personlig informasjonsbeskyttelse. I 2015 ble sertifiseringsorganet for informasjonssikkerhet opprettet for å hjelpe alle nivåer på landets skoler i revisjon og sporing av informasjonssikkerhet og verifisering. Den nye versjonen av utdanningssystemet for informasjonssikkerhet og styring av personlig informasjon ble fullført i august 2016 og fortsetter å introdusere og promotere den nye versjonens protokoller og verifisering til høyskoler og universiteter.

Å lede landets fremvoksende næringer med industri-regjering-universitetssamarbeid

Ved å kombinere ressurser fra industri, myndigheter og universiteter, spiller NCHU aktivt rollen som å fremme industri-universitetsopplæring ved Central Taiwan Science Park (CTSP), stimulere utviklingen av næringer ved CTSP, fremme kommersialisering av fremragende FoU-resultater og lede ledelsen utvikling av innovative næringer. NCHU samarbeider tett med store forskningsinstitutter i Taiwan som National Health Research Institute, Taichung Veterans General Hospital, Central Taiwan Science Park, Precision Machinery Research & Development Center og Aerospace Industrial Development Corporation i tillegg til å samarbeide med relevante offentlige etater som f.eks. Taiwan Agricultural Research Institute, Disaster Reduction and Environmental Protection, som forbedrer begge parters forskningskvalitet.

Gi studenter innovasjonssenteret, etablere Meng Ya Venture Capital Co., Ltd og bli en modellskole for hele Taiwan

Meng Ya Venture Capital ble startet av NCHUs EMBA-alumner og ble offisielt registrert ved Innovation Center i 2017. Det er den første risikokapitalen i landet der alumner består av alle aksjonærene. Over 22 millioner TWD ble samlet inn midler til det eneste formål å oppmuntre studentene til å lære og være kreative, innovative og entreprenørskap. Det er et team som sprøyter inn midler mens de tjener til å veilede studenter i entreprenørskap og instruere gründerkurs, slik at NCHU-talentene kan skinne. Den første investeringen ble gjort i 2017 på 5 millioner TWD til et landbruksbioteknologiselskap grunnlagt av NCHUs biovitenskapsstudenter. Meng Ya forventes å fortsette med å veilede spirende entreprenørskap på campus.

Gjennomføre aktivt universitetets samfunnsansvar og praksis

NCHU adresserer spørsmål relatert til universitets samfunnsansvar som lokal bekymring, industrikjede, bærekraftig miljø og mattrygghet, og har etablert forskningssentre og teknologialliansenheter som Agricultural Product Approval and Certification Center, Center for Environmental Restoration and Disaster Reduction, Taiwan Tea Manufacturing Technology Alliance, Consortium for Clinical Bacterial Genomics, og Healthcare Platform Development Alliance for å hjelpe til med å lindre sosiale problemer som lokal bekymring, næringskjede, bærekraftig miljø, matsikkerhet og langvarig pleie. Med enterprise-industrisamarbeid bygget NCHU Food and Agriculture Safety Inspection-bygningen med Bank SinoPacs investering og vil bygge et inspeksjonssenter for landbruksprodukter, et nytt laboratorie for testing og utvikling av testingsteknologi og et mattestinglaboratorium for tungmetaller. Anlegget blir det første fullt funksjonelle og teknologisk avanserte mat- og jordbruksinspeksjonssenteret i Taiwan og viser høydepunktet i landbruksbioteknologi og blir portvakt for Taiwans mattrygghet.

National Chung Hsing University","author_url":"","source":""}" />

Taichung

Steder

 • Taichung

  145 Xingda Rd., South Dist., 402, Taichung

  Spørsmål