Keystone logo
National Institute Of Technology - ITENAS

National Institute Of Technology - ITENAS

National Institute Of Technology - ITENAS

Introduksjon

National Institute of Technology (ITENAS) i Bandung er en institusjon for høyere utdanning som ligger på PKH Mustopha gate nr. 23, Bandung. Ligger i hjertet av området som er lett tilgjengelig fra forskjellige retninger, anses Campus som strategisk. Itenas er også kalt som en av de mest livlige og morsomme campusene, da den er omgitt av kjøpesentre, kulinariske sentre, utskrifter og hus.

National Institute of Technology (Institut Teknologi Nasional / ITENAS) i Bandung ble grunnlagt av Dayang Sumbi Educational Foundation. Itenas var opprinnelig et akademi som ble opprettet 14. desember 1972 (basert på dekret utstedt av Dayang Sumbi Educational Foundation Management Board No. 01 / Kep / DS / 1972) under navnet National Academy of Technology (Akademi Teknologi Nasional / ATENAS) .

Akademiet besto av fire (4) avdelinger, dvs. arkitektur, sivil, elektro og ingeniørfag. På den tiden ble professor R. Soetodjo, Ir., Utnevnt til direktør for Atenas. I 1984 endret Atenas seg til Itenas samtidig med utnevnelsen av R. Mansoer Wiratmadja, Ir., Som rektor for Itenas (basert på dekretet utstedt av Management of Dayang Sumbi Education Foundation No. 01 / Kep / DS / 1984 datert 3. januar 1984). Fram til nå fortsetter Itenas å vokse som en av de beste tertiære institusjonene på både nasjonalt og internasjonalt nivå. I 2018 ble Itenas rangert i de 100 beste universitetene oppført av departementet for forskning, teknologi og høyere utdanning. I 2019 beviser Itenas seg ved å trappe opp stigen til 70. posisjon.

Steder

Steder
  • Bandung, Indonesia

Spørsmål