Keystone logo
National Technical University Of Ukraine Bachelor i maskinteknikk
National Technical University Of Ukraine

Bachelor i maskinteknikk

Kyiv, Ukraina

4 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Oversikt

Institutt for maskinteknikk (IME) er en av de største vitenskapelige og pedagogiske divisjonene i NTUU "KPI". IME gir høykvalitets opplæring av ingeniører siden 1898. I dag er det opplært av kvalifisert stab av professorer og lærere, moderne materiell og teknisk basis av avdelingene, bruk av datasystemer. Instituttet består av 8 spesialavdelinger, avdelingsforskningslaboratorium, to undervisnings- og forskningslaboratorier, sertifiseringsorgan for ingeniørprodukter og kvalitetssystemer, forskning og test senter "Pålitelighet".

Studier ved IME, kan man samtidig få ytterligere grad i økonomi og økonomi eller i rettsvitenskap ved NTUU "KPI". Instituttet har tre spesialiserte råd for sertifisering av avhandlinger for doktorgradsstudent og kandidat i teknisk vitenskap.

Struktur

1. Institutt for dynamikk, maskinstyrke og materialbestandighet gir opplæring bachelorer i Anvendt Mekanikk og Mastergrad i Dynamikk og Styrke av Maskiner innen Datamaskin og eksperimentell løsning av faktiske anvendte problemer med styrke i biomekanikk, luftfart, bilindustri, skipsbygging, energi, rakettproduksjon og astronautikk.

Fakultetskandidater får grundig kunnskap om matematikk, fysikk, elasticitetsteori, duktilitet, mekaniske vibrasjoner, numeriske beregningsmetoder for styrke, holdbarhet og pålitelighet av materialer og komponenter ved bruk av PC. Studentene får arbeidskompetanse med det unike utstyret, bruk av moderne datamaskematiske systemer (Mathcad, Matlab, Maple) og grafikk (KOMPAS 3D, Solidworks, AutoCAD), datamaskinstøttet design av maskiner og beregninger innen ingeniørfag, dataprogramvare prosjekter (CAD / CAM / CAE-systemer) (Autodesk Inventor, FEMAP, ANSYS, MSC.ABACUS, CATIA, etc.) og makroøkonomi.

For å reflektere moderne problemstillinger mot maskinbyggende bedrifter ble det satt opp ny spesialisering Prosjektledelse av maskinteknikk ved Instituttet, som gir en grundig opplæring i økonomi.

2. Institutt for integrert produksjonsteknologi trener bachelor i Branch Machine Building og mestere i Tool Production innen design, produksjon av spesielle instrumenter, verktøy og utstyr for oppretting og testing av instrumenter av alle typer og konstruksjoner.

Spesialisering Instrumental Systems and Formative Technologies har hovedtrekkene til spesialister i datasystemer, programmører, produksjonsledere, samt design og prosessingeniører, som er i stand til å implementere en virtuell prosjektering og har kritiske teknologier for å danne, utforske og sette grenser for disse teknologiene .

Spesialisering Teknisk design kombinerer grunnleggende opplæring av designer og utvikler av tekniske gjenstander med relevante teknologiske og kunstneriske aktiviteter.

3. Institutt for Mekanikk av Materialer Plastikk og ressursbesparende prosesser forbereder bachelorer i anvendt mekanikk og mestere i utstyr og teknologier for plastforming av bygging av maskinbygging.

Studentene får grunnleggende opplæring i kompleks teknologi for høyteknologisk maskinbygging og utforming av komprimeringsmaskiner og utstyr for produksjon av byggematerialer. Kunnskap om informasjonsteknologi, internasjonalt kvalitetssystem for ingeniørprodukter, organisering av produksjon, ledelse og markedsføring gir en sterk etterspørsel etter den typen fagfolk av bedrifter av ulike former for eierskap. Avdelingen har spesialiseringer Teknologi og design av produkter til spesielle formål, oppretting av produkter fra nanostrukturerte og sammensatte materialer.

4. Institutt for anvendt aerohydromekanikk og mekatronikk trener høykvalitets bachelor i Applied Mechanics og mestere i hydrauliske og pneumatiske maskiner og drivsystemer for alle grene av ingeniørfag (maskinindustri, luftfart, olje- og gassindustri, industriell automasjon, bilindustri, medisin). Instituttet har en spesialisering, som gir opplæring innen mekanisk automatiseringssystemer i maskinbygging.

Avdelingskandidater er engasjert i utvikling av pneumatiske og hydrauliske enheter som brukes i automatiske styringssystemer, valser, presser, i turbinekontrollsystemer og forbrenningsmotorer, fly og romfartøy, skipbygg og transportutstyr, veibygging, landbruks- og spesialbygg utstyr.

Målrettet opplæring og stillingen av spesialister utføres ved instituttet ("IRCOM", "Geofizpribor", ASTC "Antonov", representasjonskontorer for selskaper SMC, HYDAC, FESTO, Carnozzi, Karcher, Rexroth).

5. Institutt for produksjonsingeniør utfører høykvalitets bachelor i Applied Mechanics og mastergrad i teknologi for produksjonsteknologi - en moderne produksjonsmetode for maskintekniske produkter med omfattende bruk av CNC-maskinverktøy, fleksible produksjonssystemer, industriroboter, datamaskinstøttet design og produksjonssystemer, moderne metoder og midler til kvalitetskontroll; praktiske ferdigheter i produksjon og HR-ledelse, kunnskap om lovene i markedsøkonomi, markedsføring og ledelse.

Spesialiseringer Produksjonsteknologi for luftfartøyer gir en grundig datatrening innen PLM-teknologi, noe som i stor grad øker sysselsettingsmulighetene. I henhold til individuelle planer er fagfolk utdannet som jobber med vellykket innen luftfartsindustrien, produksjon med bruk av høy presisjonsteknologi, maskinverktøybygging, instrumentering, bilindustri, flyindustri og elektronikk.

Utdannings- og opplæringssenteret "NTUU" KPI "- HAAS", som er utstyrt med de moderne CNC-behandlingssentrene fra det verdensberømte selskapet HAAS (USA), opererer ved avdelingen.

6. Institutt for anvendt mekanikk trener høykvalitets bachelorer i Applied Mechanics og mastergrad i Engineering of Logistic Systems innen utvikling og optimalisering av løfte- og skiftemaskiner, transport- og lagringssystemer, automatiserte produksjonssystemer basert på omfattende bruk av datamaskin systemer design og engineering, transport management, lager og produksjonsanlegg, planlegging og kvalitetskontroll.

Eksperter fra denne profilen fikk grunnleggende ingeniørutdanning og ferdigheter i design og beregning av maskiner og mekanismer for løfte- og transportkjøretøy, deres testing og diagnostikk, optimalisering basert på bruk av logistikkmetoder.

7. Institutt for laserteknologi og materialvitenskap trener høyt kvalifiserte bachelorer i anvendt mekanikk og mastergrad i laserteknikk og fysisk teknisk materialbehandling.

Opplæringsmuligheter av avdelingen inkluderer de moderne industrielle laserteknologiske kompleksene, unikt utstyr for andre ikke-tradisjonelle materialteknikk, samt ulike verktøy for tradisjonell prosesseringsteknologi, velutstyrte laboratorier for materialvitenskap og klasserom med moderne personlige datamaskiner.

Pensum gir mulighet til å få grunnleggende kunnskaper innen engineering, organisering av produksjon og teknologi for maskinteknikk med vekt på en rekke ikke-konvensjonelle materialer behandling metoder.

8. Institutt for design av maskinverktøy og maskiner trener høykvalitets bachelorer i Branch Machine Building og mestere i Metal-Cutting Machine Systems, maskinbygging og Intellectual Property i Machine Building.

Specialty Metal-Cutting Machine Tools og Systems gir opplæring av designingeniør innen maskinteknikk. Nyutdannede mottar avansert opplæring i grunnleggende ingeniørbygging og maskineri produksjonsteknologi, industriroboter og andre maskiner; bruk av moderne metoder for å søke etter tekniske løsninger, metoder for teoretisk og eksperimentell forskning av maskiner; programmering på PC, matematisk modellering, grunnleggende for patent- og lisensarbeid, teknisk service og reparasjon av maskiner og kontrollsystemer; organisering av produksjon, økonomi, grunnleggende for ledelse og markedsføring.

Opplæringssenter med programmørens arbeidsplasser ble organisert på grunnlag av digital programkontroll fra firma Heidenhain (Tyskland).

Spesial Intellektuell Eiendom i Maskinkonstruksjon gir omfattende opplæring i internasjonal patent- og lisensvirksomhet, internasjonal lov innen immateriell rettighet, oppkjøp av immaterielle rettigheter, forvaltning av immaterielle rettigheter og beskyttelse.

Opplæringsprogrammer

Nivåer på høyere utdanning: Opplæring av studenter ved IME utføres på flere nivåer av høyere utdanning. Den første (Bachelor, I - IV akademiske år) - studentene får grunnleggende kunnskaper i fysikk, matematikk, mekanikk, datateknikk og spesielle disipliner. I løpet av IV-året forsvarer de bachelorgradsarbeid og mottar kvalifikasjonsgrad Bachelor.

På andre nivå (Magistracy, V - VI akademiske år) trening utføres i henhold til masterprogrammet. Studentene er opplært og skaffer seg relevante ferdigheter, inkludert laboratoriepraksis.

I tillegg har studentene mulighet til å fortsette sin utdannelse på kandidatkurs, og deretter i en doktorgradsstudium ved universitetet.

Vilkår for spesialistutdanning: Bachelor (b) - 4 år; Master (m) - 2 år (standard vilkår for trening på bachelor og magistrasjon), Graduate kurs / Doktorgradsstudium - 3 år (4 år ved korrespondansestudiet).

Opplæring av spesialister utføres på heltid og korrespondanse former for utdanning.

Opplæring og laboratoriebase

Opplærings-laboratoriebase av IME består av pedagogiske og vitenskapelige laboratorier for datateknikk, laboratorium for målingsteknologi, laboratorier for holdbarhet og pålitelighet, laboratorium for polymer- og komposittmaterialer, undervisning og forskning Laboratorium for matematiske modelleringsmetoder i mekanikk av solid deformerbar kropp, vitenskap og testing Center "Pålitelighet", Training Center NTUU "KPI" - "HAAS", Research Center for spesialteknologi, opplæring og cientific Center NTUU "KPI" - "FESTO", Joint Training Center NTUU "KPI" - Progresstech-Ukraina " , Felles senter for CAD / CAM teknologier NTUU "KPI" - Delcam, Storbritannia.

I utdannings- og opplæringssenteret "NTUU" KPI "HAAS" -studentene er utdannet til å bruke den avanserte teknologien til maskinbygging: Begynnelse fra datautvikling av kontrollprogrammer for CNC-maskiner ved hjelp av moderne integrerte CAD / CAM-systemer og Etterbehandling ved produksjon av deler med bruk av dreiebenk og fresesentre fra HAAS-firmaet (USA). Produsenter er opplært og omskolert i senteret. Senter for høyere utdanning ble opprettet på fakultetet.

For å forbedre nivået på spesialistutdanning ble opplæringssenteret "NTUU" KPI "- FESTO" etablert ved Institutt for anvendt aerohydromekanikk og mekatronikk i fellesskap med det østtysk-tyske firmaet FESTO. Senteret er utstyrt med den mest avanserte teknikken og opplæringsstativene. Studentene kan bli kjent med moderne metoder for produksjon og testing av systemer og komponenter av hydroautomatics, CAD-metoder.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Dobbel bachelorgrad i maskinteknikk
    • Shanghai, Kina
  • Degree i maskinteknikk
    • Madrid, Spania
  • BIng i maskin- og mekatronikkteknikk
    • Stellenbosch, Sør-Afrika