Keystone logo
Next Education Group

Next Education Group

Next Education Group

Introduksjon

Grunnlagt av erfarne fagfolk fra multinasjonale selskaper, har Next Education Group dyrket bransjeklare talenter siden 2007. Vår opprinnelse stammer fra en dyp forståelse av det utviklende forretningslandskapet, et landskap som i økende grad påvirkes av raske teknologiske fremskritt. I samarbeid med London Metropolitan University har NEXT omhyggelig laget en pakke med spesialiserte postgraduate-, undergraduate- og executive-utdanningsprogrammer, hver skreddersydd til de unike behovene til ulike bransjer.

Hos NEXT kjenner vi den nådeløse endringstakten i den profesjonelle verden, spesielt endringene drevet av teknologisk innovasjon. Denne forståelsen er grunnlaget for vår tilnærming til utdanning. Vi tilbyr bransjespesifikke masterkurs, omhyggelig utformet for å holde seg à jour med den dynamiske kompetansen som kreves i hvert felt.

Våre programmer handler ikke bare om å formidle kunnskap; de handler om å sikre at ledere og ledere forblir i forkant av sine respektive domener. Ved å anerkjenne de krevende timeplanene til arbeidsledere, er NEXT forpliktet til å levere utdanning på masternivå som er både håndterlig og berikende. Våre programmer er strukturert for å gi fleksibilitet, og tilbyr skreddersydde tidsplaner og robust vurderingsstøtte. Denne tilnærmingen sikrer at våre utdanningstilbud ikke bare er tilgjengelige og rimelige, men også en hyggelig reise med faglig vekst og personlig utvikling.

Hva skjer?

FUTURE HANDLER OM SMARTE MENNESKER. Det handler om hvor dyktig og relevant du er i skiftende tider. Så mye som produkter har en utløpsdato, har din kunnskap, ferdigheter og evner en også. Dette betyr at du hele tiden må oppgradere deg selv med enten kvalifikasjoner eller ferdighetsutviklingsprogrammer.

Offentlige og private virksomheter må investere i oppkvalifisering og videreutdanning av menneskelig kapital for å ligge i forkant i sine bransjer. VUCA-miljøet, skiftende teknologier, kundepreferanser og ansattes forventninger presser bedrifter kontinuerlig til å endre seg i et akselerert tempo i de kommende årene. Dette betyr at bedrifter må oppgradere og videreutdanne ansatte med målrettede intervensjoner som adresserer spesifikk kompetanse.

Vårt tilbud

Hos NEXT tror vi på "Changing Lives, Changing Organisations". Vi spesialiserer oss på voksenopplæring og oppkvalifisering og omskoling av bedriftsledere for å holde dem relevante med skiftende tider.

NEXT tilbyr flere masterstudier med bransjespesialisering rettet mot bedriftsledere. Disse spenner fra bedriftsledelse, forsyningskjede, digital transformasjon, endringsledelse, prosjektledelse, forretningspsykologi, luftfartsledelse, internasjonale relasjoner, arrangementer – fritid og turisme, og luksusledelse. NEXT samler bransjeeksperter som fakultet for å levere disse kursene for å gjøre dem svært relevante for bransjeutøvere.

Vi samarbeider med London Metropolitan University, Storbritannia for å bringe en portefølje av spesialiserte masterprogrammer rettet mot bedriftsledere. London Metropolitan University ble rangert som #1 i London og #6 i Storbritannia for undervisningskvalitet av The Times og Sunday Good Times University Guide 2022.

Studentuttalelser

Steder

  • Sharjah

    Sharjah Book Authority Building, Al Zahia Sharjah, UAE, , Sharjah

  • Dubai

    Burlington Tower, Duba, United Arab Emirates, 2602, Dubai

    Spørsmål