Keystone logo
© TH OWL Marketing
New European College

New European College

New European College

Introduksjon

Ved Wittenborg University of Applied Sciences Munich Campus tilbyr New European College en av de mest moderne og fremtidsrettede tilnærmingene til forretningsutdanning i Tyskland. Den akademiske kombinasjonen av en forskningsbasert tilnærming til utdanning, obligatoriske prosjektuker i den virkelige verden og kontinuerlig evaluering sikrer at studentene oppnår det høyeste nivået av bærekraftig ansettelsesevne i det 21. århundres forretningsverden.

München - Tysklands økonomiske lokomotiv

Ligger i München, en av de rikeste og mest velstående byene i Europa, har studenter store muligheter for fremtidig arbeid . Den spesielle kombinasjonen av multinasjonale selskaper (BMW, Munich Re, Allianz, Microsoft og mange flere) og lave nivåer av arbeidsledighet gjør München til en svært ønskelig by for å studere og utvikle karrieren din.

Personlig oppmerksomhet

Små grupper (maks. 25 studenter) sørger for hyppig samhandling mellom våre studenter og forelesere. Virkelige forretningscases, oppgaver, simuleringer og presentasjoner er noen metoder som våre studenter kan utvikle sine kommunikasjonsferdigheter på grunnlag av forretningsprinsipper og praksis. Klasseformatet vårt fremmer en-til-en-diskusjoner med foreleserne våre for å komme videre og bygge på konsepter, ideer og problemer. Innenfor hvert semester tilbys studentene våre en rekke bedriftsbesøksmuligheter knyttet til deres kjernestudier.

Internasjonalt samfunn

For å forberede studentene på det globale næringslivet, undervises alle kurs på engelsk. I kombinasjon med et internasjonalt studieorgan og fakultet – 43+ nasjonaliteter (27 språk som snakkes på campus) – får studentene en forretningsutdanning som er et sterkt fundament for deres internasjonale ansettbarhet.

Utenlandske studenterfordeler i München (Tyskland)

Mens du studerer ved New European College i München, Tyskland, har du lov til å jobbe 20 timer per uke i semestre eller 40 timer per uke i sommerferier. Bortsett fra det, når du er uteksaminert fra noen av programmene, har du rett til et 18-måneders jobbsøkende visum (1,5 års tillatelse til å bli i Tyskland for å søke jobb) Administrasjon av handelshøyskolen støtter aktivt studenter med praksisplass/jobb søk på territoriet.

Erfarne fakultet

I tråd med kjerneprinsippene i programmet vårt, forbereder vi studentene våre med de praktiske ferdighetene og eiendelene de trenger for å lykkes ved å sikre topp standarder for undervisning fra erfarne akademikere og bransjefolk.

New European Colleges studenter uteksamineres med en nederlandsk grad fra et statsanerkjent og akkreditert University of Applied Science i Nederland i det økonomiske sentrum av Tyskland – München. Alle programmer som tilbys fra New European College er akkreditert av nederlandske NVAO og av FIBAA (tysk, sveitsisk & )

Våre programmer:

Bachelor i bedriftsøkonomi

Med små grupper, komplementære kurs og et sterkt fokus på den pragmatiske tilnærmingen, forbereder Bachelor-programmet deg for en vellykket forretningskarriere.

studieretninger:

Master of Business Management (MBM)

Master of Business Management er den akademiske veien inn i forretningsverdenen og den akademiske verdenen. Programmet fokuserer på den vitenskapelige siden og anvendelsen av disse i Business Administration, Finance, Marketing and Management.

studieretninger:

Master of Business Administration (MBA)

Master of Business Administration (MBA) har blitt et akademisk karriereløft for både gründere og bedriftsarbeidere. Globalisering krever MBA-kandidater med virkelig internasjonal forretningsutdanning.

studieretninger:

Rangeringer

Topp rangerte og akkrediterte grader

New European College har inngått samarbeid med Wittenborg University of Applied Sciences på grunn av deres enestående rykte og moderne, praktiske tilnærming til forretningsutdanning.

Wittenborg University har blitt rangert som det 4. 'Best Small University of Applied Sciences' i Nederland og har blitt tildelt det 2. beste Bachelor of Business Administration Program i Nederland.

Steder

  • Munich

    Wolfratshauser Strasse 84, 81379, Munich

Spørsmål