Keystone logo
New Mexico Highlands University

New Mexico Highlands University

New Mexico Highlands University

Introduksjon

New Mexico Highlands University er en offentlig, statsdrevet institusjon som ligger i Las Vegas, New Mexico, med sentre i Santa Fe, Albuquerque, Rio Rancho, Farmington og Roswell, og tilbyr lavere og høyere grad.

Oppdrag

New Mexico Highlands University er et offentlig omfattende universitet som betjener lokale og globale samfunn. Vårt oppdrag er å gi muligheter for studenter på grunnskole- og universitetsnivå for å oppnå en eksepsjonell utdannelse ved å fremme kreativitet, kritisk tenkning og forskning innen liberal arts, science og yrker i et mangfoldig samfunn.

Syn

Vår visjon er å være et fremste omfattende universitet som forvandler liv og samfunn nå og i generasjoner framover.

Kjerneverdier

  • Fortreffelighet
  • Mangfold
  • tilgjengelighet
  • Respons

people, girls, women

Internasjonale studenter

Et hjem hjemmefra

Å komme til et nytt land kan være skummelt. Men på Highlands tilbyr vi deg et hjem hjemmefra.

Her vil du ikke gå deg vill i mengden.

Det er fordi du på Highlands er mer enn en student. Du er familie.

Dette betyr at vi går utover. Vi er der for deg når det gjelder.

En ting du raskt vil oppdage er hvor tilnærmende dine professorer og rådgivere er, enten du trenger forskningshjelp eller bare vil snakke.

Du vil også finne et personale som virkelig bryr seg og ønsker å hjelpe. De er stolte av å sørge for at de tilbyr det du trenger, enten det er transporttjenester til lokale butikker, slik at du kan fylle på dine nødvendigheter eller ledende rekreasjonsturer til nærliggende delstats- og nasjonalparker.

Er du klar til å gjøre en endring som vil forandre livet ditt?

Et sted som ingen andre

Når du snakker om friluftsliv, vil du umiddelbart bli blåst bort av den unike naturlige skjønnheten i Las Vegas, New Mexico, bare 45 minutter fra Santa Fe. Den smelter ørkenlandskap med frodig grønt og fjell, og byr på en opplevelse som ingen andre.

Sett pris på hva de fire sesongene har å tilby, fra svømming til ski til rafting. Vårt rekreasjonssenter tilbyr til og med gratis utstyr!

Selv om vi er en liten skole, tilbyr vi en levende mangfoldig atmosfære. Tjuefire land, inkludert Nigeria, Jamaica, India og Kina, er representert på Highlands.

Ta en Virtual Campus Tour!

150329_photo-1596495578065-6e0763fa1178.jpg

Lær av det beste

Studenter kommer fra hele verden for våre høykvalitets professorer, kjent i sine fagområder. Men disse professorene er mer enn bare lærere. De er også mentorer.

For eksempel hadde mediekunststudenten Ali Romero dette å si om professorene Mariah Fox Hausman og Angela Meron: «Ikke bare har Mariah og Angela lært meg så mye, de bryr seg om studentene sine og deres suksess. Det er utrolig ting som kan oppnås når du har mennesker som Mariah og Angela som lærere og veiledere. ”

Virkelige ferdigheter

I en undersøkelse som ble utført blant kandidater fra 2019, rapporterte 97% av respondentene at de var fornøyde eller veldig fornøyde med kvaliteten på undervisningen i hovedfaget.

Undersøkelsen ble fylt med kommentarer som hyllet professorer som "veldig kunnskapsrike og profesjonelle" og for å lære "mer om hva det virkelige arbeidsmiljøet handler om" ved å tilby "ferdigheter, praktiske anvendelser og ressurser når du arbeider med klienter." Studentene var også fornøyde med de mange mulighetene for "praktisk forskning for både grader og undergrader."

Kort sagt: Vi er forpliktet til din personlige og profesjonelle vekst.

Steder

  • Las Vegas

    New Mexico Highlands University Box 9000 Las Vegas, New Mexico, 87701, 87701, Las Vegas

Programmer

    Spørsmål