
BSc in
Bachelor of Science in Food Science and Technology New Mexico State University

Introduksjon
Hva er matvitenskap og teknologi?
Food Science er bruk av ingeniørvitenskap, biologi og fysikk for å studere matvarens natur, forverring, bearbeiding og forbedring for forbrukerne.
Food Technology er anvendelsen av matvitenskap til valg, konservering, emballering, bearbeiding, distribusjon og bruk av trygge, næringsrike og sunne matvarer.
Hvilke klasser vil jeg ta?
- Engelsk
- kommunikasjon
- Matematikk og statistikk
- Kjemi og biokjemi
- Biologi og mikrobiologi
- Sosial / Behavioral Sci Gen Ed
- Humaniora / kunst Gen Ed

Core FSTE-kurs
- Introduksjon til FSTE
- Matvitenskap I
- Mat Microbiology
- Matanalyse
- Matvern
- Matkjemi
- Sensorisk evaluering
- Produktutvikling
- Ernæring
- ACES Foods på NMSU
alternativer
- Vitenskap, teknologi og ingeniørfag
- Kulinarisk vitenskap
- Kjøttvitenskap
Praktikplasser
- Mizkan Americas, Inc.
- Cervantes Enterprises, Inc
- Cervantes Food Products
- USDA - ARS, Temple, TX
- USDA - ARS, Beltsville Maryland
- USA Beef Packing, Roswell, NM
- Panhandle Fresing
- Glanbia, Southwest Cheese, Clovis NM
Galleri
Karrieremuligheter
- Matteknolog
- Matmikrobiolog
- Sanseforsker
- Matkjemiker
- Inspektør
- Produksjonsleder
- Matingeniør
- QA/QC-spesialist
- Forskningskokk
- Produktutvikler
- Matanalytiker
- Manager for matvareanlegg
- Flavorist
- Ekstensjonsspesialist
Læreplan
En foreslått studieplan for studenter
Dette veikartet forutsetter studentplassering i MATH 1430G Intermediate Algebra og ENGL 1110G Retoric and Composition. Innholdet og rekkefølgen på dette veikartet kan variere avhengig av første studentplassering i matematikk og engelsk. Det er bare en foreslått studieplan for studenter og er ikke ment som en kontrakt. Kursets tilgjengelighet kan variere fra høst til vårsemester og kan bli endret eller endret.
Første året
Falle
- Engelsk sammensetning - Nivå 1 Kurs -4
- Område V/ VI: Humaniora eller Creative/ Fine Arts Course -3
- CHEM 1215G Generell kjemi I Foredrag og laboratorium for STEM Majors-4
- FSTE 2110G Food Science I-4
Totalt antall studiepoeng-15
Vår
- Muntlig kommunikasjonskurs -3
- Område V/ VI: Humaniora eller Creative/ Fine Arts Course -3
- CHEM 1225G General Chemistry II Forelesning og laboratorium for STEM Majors-4
- ANSC 2310 Introduksjon til kjøttvitenskap-3
- Valgkurs -2
Totalt antall studiepoeng-15
Andre år
Falle
- ENGL 2210G Profesjonell og teknisk kommunikasjon-3
- eller ENGL 2210H Profesjonell og teknisk kommunikasjon Honours-3
Velg ett av følgende: 3
- AEEC 2140- Teknologi og kommunikasjon for virksomhetsledelse
- BCIS 1110- Introduksjon til informasjonssystemer
- CHEM 2115- Undersøkelse av organisk kjemi og laboratorium- 4
- MATH 1430G- Anvendelser av beregning I -3
- Valgkurs -2
Totalt antall studiepoeng- 15
Vår
- BIOL 2110G- Biology Principles: Cellular and Molecular Biology-4
- og BIOL 2110L Biology Principles: Cellular and Molecular Biology Laboratory-4
- NUTR 2110 Human Nutrition-3
- ANSC 2330 Animal Production-3
- PHYS 1230G algebrabasert fysikk I-4
- og PHYS 1230L Algebra-Based Physics I Lab-4
- Valgkurs -1
Totalt antall studiepoeng- 15
Tredje året
Falle
Velg ett av følgende: 3
- A ST 311 statistiske applikasjoner
- MATH 1350G Introduksjon til statistikk
- BIOL 311 Generell mikrobiologi-5
- og 311 L General Microbiology Laboratory-5
- FSTE 320 Food Microbiology-4
- FSTE 328 Introduksjon til Food Engineering-3
Totalt antall studiepoeng-15
Vår
- FSTE 325 Matanalyse-3
- FSTE 421 Food Chemistry-3
- FSTE 423 Food Processing Technologies-4
- Valgkurs -5
Totalt antall studiepoeng- 15
Fjerde år
Falle
- ANSC 351V Landbruksdyr i verden-3
- FSTE 2130G Undersøkelse av mat og landbruksspørsmål-3
- BCHE 341 Undersøkelse av biokjemi-4
- FSTE 425 Sensory Evaluation of Foods-3
- ANSC 301 Animal and Carcass Evaluation-3
Totalt antall studiepoeng-16
Vår
- FSTE 331 Food Preservation-3
- Visning av den bredere verden 5-3
- FSTE 429 produktutvikling-3
- Valgkurs -5
Totalt studiepoeng-14
Totalt studiepoeng-120
Opptak
Program undervisningsavgift
Stipend og finansiering
College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences-stipend er tilgjengelige for innkommende studenter, fortsettende studenter og overføringsstudenter registrert i Institutt for familie- og forbruksvitenskap. Antall priser og beløp varierer med stipendet.
For å bli vurdert for stipend, må Scholar Dollar-søknaden fylles ut. Den elektroniske søknaden vil være tilgjengelig etter skolestart hver januar.
Frist: For alle stipendsøknader er 3. mars for vurdering av økonomisk bistand for påfølgende studieår.
Universitetets økonomisk støtte
- NMSU økonomisk støtte
English Language Requirements
Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.