Keystone logo
Newcastle University

Newcastle University

Newcastle University

Introduksjon

Newcastle er et globalt topp 125-universitet (QS World University Rankings 2023), og huser 29 000 studenter fra 140 land.

Vi er et grunnleggende medlem av Russell Group, og vi er ett av bare 19 universiteter i verden – og bare tre i Storbritannia – som oppnår en QS-stjernerating på fem pluss for total fortreffelighet (2022).

Vi kan spore vår opprinnelse tilbake til School of Medicine and Surgery, etablert i 1834.

I dag kombinerer vi verdensledende forskning med en akademisk erfaring i verdensklasse.

En global leder med styrker innen aldring og helse, data, energi, byer og kreativ kunst, vi er banebrytende løsninger på noen av de største utfordringene verden står overfor. I Storbritannias Research Excellence Framework 2021 ble 42 % av forskningen vår vurdert som verdensledende.

Gjennom 5-stjerners undervisning (QS Stars 2022) utdanner vi for livet. Studentene blir utfordret og støttet til å lære av eksperter i verdensklasse på tvers av mer enn 185 lavere og 300 videregående grader.

Studenterfaring

Studenter støttes til å nå sitt fulle potensiale av våre Studenthelse- og Velværetjenester som gir rådgivning, mental helse, funksjonshemming og spesialistlæringsstøtte, samt økonomisk støtte og tros- og spiritualitetsstøtte.

Vi har utviklet et nettbasert akademisk ferdighetssett for å støtte elevene i å bli effektive selvstendige elever.

Vår studentforening er i hjertet av Newcastle-opplevelsen, og tilbyr mer enn 180 studentdrevne foreninger og over 60 sportsklubber.

En topp studentby

Multikulturell, levende og vennlig, Newcastle er hovedstaden i Nordøst-England – universitetets sentrumscampus er i hjertet.

En global topp 50 og UK topp 10 studentby, den er også en av de rimeligste i Storbritannia (QS Best Student Cities, 2023).

Newcastle tilbyr førsteklasses sport, en pulserende kunstscene, gode shoppingmuligheter og spennende natteliv. Det er også nær vakkert landskap og prisbelønte strender.

Campus funksjoner

    Steder

    Steder
    • Newcastle University, NE1 7RU, Newcastle upon Tyne

    Spørsmål