Keystone logo
North Carolina State University

North Carolina State University

North Carolina State University

Introduksjon

På NC State College of Natural Resources er vårt oppdrag å forlate verden bedre enn vi fant den. Vi søker å beskytte og pleie miljøet, konstruere bærekraftige produkter og løse de store utfordringene samfunnet står overfor.

Over et bredt spekter av programmer gir vi studentene den tekniske ekspertisen og praktisk erfaring de trenger for å trives i verden. Vi oppfordrer vårt prisbelønte fakultet til å jobbe på tvers av fagdisipliner og finne innovative løsninger på globale utfordringer. Og vi samarbeider med industri og myndigheter for å få forskningen til å fungere i lokalsamfunn overalt.

I nesten et århundre har høgskolen tjent viktige næringer i North Carolina - inkludert statens største produksjonssektor, skog og treprodukter; den største tjenestesektoren, turisme; og mer enn en halv million skoggrunneiere. Til sammen opprettholder disse næringene mer enn en halv million jobber og genererer $ 50 milliarder i årlig økonomisk innvirkning.

Men forskningen vår går enda lenger unna: Vi er anerkjent globalt som eksperter på bærekraft, forvaltning av land og vann og løsninger i krysset mellom bygde og naturlige miljøer. I tråd med NC-statens landtilskuddsoppdrag er vi dedikert til å sikre en sunnere og mer bærekraftig fremtid for alle.

Steder

Steder
  • Raleigh

    Raleigh, USA

    Spørsmål