Keystone logo
NOVA School of Science and Technology Degree i maskinteknikk
NOVA School of Science and Technology

Degree i maskinteknikk

Costa da Caparica, Portugal

3 Years

Portugisisk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 7 000 / per year *

På universitetsområdet

* nasjonale studenter: 697 euro/årlig | internasjonale studenter: 7000 euro/år

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Graden i maskinteknikk fra New School of Science & Technology | FCT NOVA varer i tre år og tilsvarer den første syklusen som følge av oppløsningen av den integrerte mastergraden i maskinteknikk. Det begynner å fungere i studieåret 2021/22 og er akkreditert i 6 år av Agency for Assessment and Accreditation of Higher Education (A3ES).

Mekanisk teknikk har anvendelse i alle områder av økonomisk aktivitet. For å møte denne universaliteten tilbyr kurset omfattende forberedelser. På 3. år kan studenten velge den som tilsvarer en læreplanenhet fra en lang rekke andre enheter fakultetet tilbyr for andre emner.

Også i det 3. året tilbys praksisplass i en bedrift og dermed kontakt med virksomhetens virkelighet og med aktiviteten til ingeniører i det miljøet. Kurset munner ut i et produktutviklingsprosjekt i et samarbeidsmiljø.

Mastergraden i maskinteknikk (2. syklus) vil være den naturlige fortsettelsen av lisensiaten, selv om dette, selv om det er på universitetsnivå, også kan gi direkte utgang til arbeidsmarkedet. Utdanningsområdet for maskiningeniør har vist svært høye nivåer av ansettelsesevne.

Eksterne linker

Erasmus+-programmet: Under Erasmus+-programmet har studentene muligheten til å gjennomføre en studieperiode ved et europeisk universitet, som en integrert del av studieprogrammet. Det er en veldig givende opplevelse både faglig og personlig.

Forretningsstoff: Institutt for maskin- og industriteknikk opprettholder utmerkede relasjoner med forretningsstrukturen og arbeidsgivere, og gir studentinvolvering i praksisplasser.

Opptak

Læreplan

Programresultat

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Fasiliteter

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Maskinteknikk- Spesialiseringsområde Drift av marine kraftverk
    • Szczecin, Polen
  • Bachelor i maskinteknikk - Spesialisering i energiteknikk
    • Karlsruhe, Tyskland
  • Bachelor of Applied Science in Advanced Manufacturing & Materials Engineering Technology
    • Lynnwood, USA