Keystone logo
NUCB

NUCB

NUCB

Introduksjon

Nagoya Japan - hjertet av Øst-Asia

Ligger i hjertet av Øst-Asia, består Japan av fire store øyer med en befolkning på over 126 millioner. Japan er kjent for sin avanserte utdanning, og har det høyeste antall nobelprisvinnere i et asiatisk land og det nest høyeste i noe land siden 2000. Japan er den nest største nasjonale økonomien i verden, med Greater Nagoya, sentrum for produksjon av håndverk , produserer nesten 1% av verdens BNP årlig. Som den tredje største byen i Japan ligger Nagoya mellom Tokyo og Kyoto, og er kjent for sin nærhet til mange naturskjønne og turistattraksjoner, og er et flott sted å studere og nyte tiden din i Japan.

En uforglemmelig opplevelse i Japan

Å studere i Japan tilbyr en fascinerende opplevelse for internasjonale studenter som vil hjelpe deg med å utvikle seg som en person og se ting fra nye perspektiver. Japan er et av de sikreste landene i verden, og det er kjent at det er førsteklasses utdanning i fremkanten av innovasjon. Omgitt av fantastisk naturområde, fire fantastiske forskjellige årstider, rik kultur og enestående mat kan du sørge for at tiden din her blir minneverdig. Japan er en av de mest populære destinasjonene for internasjonale studenter med over 250 000 internasjonale studenter og stigende.

campus

En viktig del av vår Nisshin-campus er at utdanningsinstitusjonene og idrettsanleggene er på en enkelt campus som fører til et aktivt studentliv. Hovedcampusen er omtrent 1,5 ganger så stor som Tokyo Disneyland og omgitt av vakker natur.

Sysselsetting og utenlandske alternativer

Vi har en sysselsettingsgrad på 99% i sysselsettingen med et dedikert team som hjelper studentene med å finne sin karriere. Vi har også alternativer

NUCB har allerede etablert studentutvekslingspartnerskap med mer enn 100 ledende handelshøyskoler i over 40 land. Under studentutvekslingsprogrammet er studentene i stand til å legge til en ny dimensjon av faglig utvikling. Studieavgift på partnerskoler fravikes, og studenter med utmerket akademisk status er kvalifisert for ekstra stipend for å dekke kostnadene for reise- og levekostnader.

Steder

Steder
  • Nagoya, Japan

Spørsmål