Keystone logo
Oglethorpe University Bachelor i fysikk
Oglethorpe University

Bachelor i fysikk

Brookhaven, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Lås opp hemmelighetene til universet.

Fysikk spenner fra studiet av den utenkelig lille til den utrolig enorme. Det er et enormt emne - og hvis du har tålmodighet til å låse opp hemmelighetene, veldig givende. Å studere fysikk vil forbedre dine resonnementsevner og øke dine evner i problemløsing. Det vil også tilby et helt nytt perspektiv på universet rundt deg.

Læreplanen for fysikk ved Oglethorpe er streng og omfattende: den inkluderer kurs i mekanikk, elektronikk, elektrisitet og magnetisme, termisk og statistisk fysikk, optikk, teoretisk og eksperimentell fysikk og andre spesielle emner og valgfag.

Men hva skiller egentlig fysikk på Oglethorpe ut? For det første er det verdifull individuell veiledning og studentfokusert instruksjon. Fysikk kan være et utfordrende emne - men det er mye lettere hvis du har tilgang til professorene dine når du trenger litt ekstra hjelp. Vår tilnærming understreker anvendelsen av fysiske prinsipper på virkelige problemer, og gjør det teoretiske og abstrakte til det tilgjengelige og konkrete.

Programmet Physics and Liberal Studies gir studentene fleksibilitet til å oppnå en bred liberal utdannelse med en konsentrasjon i fysikk. I dette programmet kombinerer studentene et individualisert studium i fysikk med en konsentrasjon i en annen disiplin, som forretning, filosofi eller kommunikasjon. Dette programmet etterlater studentene forberedt på å gå inn i karrierer i offentlig politikk, rådgivning eller K-12-utdanning.

Siden fysikkforelesningskurs på introduksjonsnivå krever visse forutsetninger i matematikk, er det viktig at aspirerende fysikkfag tar matematikkprøven i løpet av sitt første semester på Oglethorpe eller tidligere.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • BS i fysikk
    • Melbourne, USA
  • BS i planetarisk vitenskap
    • Melbourne, USA
  • BS i fysikk
    • Harrisonburg, USA